....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Καταπέλτης ο Στγός Ροζής Βασίλειος : ΄΄Περίεργο παιχνίδι & βέτο ΄΄ από την ΕΑΑΑ !

ΠΗΓΗ : veteranos.gr

Καταπέλτης ο Στρατηγός Ραζής αντιπρόεδρος τη ΕΑΑΣ βάζει αμείλικτα τα ερωτήματα στον Πρόεδρο της ΕΑΑΑ και είναι αποκαλυπτικός για τον Ρόλο της Ένωσης των Αποστράτων της Αεροπορίας!
Υπαναχώρηση της ΕΑΑΑ στα συμφωνηθέντα στο Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών ΕΑΑ της 22ας Μαρτίου 2016!

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Την 22α Μαρτίου 2016 συνεδρίασε το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων EΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ, όπου αποφασίσθηκαν μεταξύ άλλων, τα εξής:
α. Η διοργάνωση Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας στη ΛΑΡΙΣΑ την 7η Απριλίου 2016, ημέρα Πέμπτη, των αποστράτων στελεχών των Ε.Δ., στην οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν και τα αντίστοιχα σωματεία και τα στελέχη των Σ.Α.ssa-2
β. Η εκδήλωση να γίνει υπό την αιγίδα του Συντονιστικού και η οργάνωση της από τα οικεία παραρτήματα των Ενώσεων. !!!
γ. Να συνταχθεί από τον Πρόεδρο του Συντονιστικού και Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Ν. σχετική ανακοίνωση επί του υπόψη θέματος.
δ. Η ρητή και κατηγορηματική διαβεβαίωση, κατόπιν σχετικού ερωτήματος, ότι δύναται να ανακοινωθεί άμεσα η υπόψη απόφαση.
Δυστυχώς και πριν περάσει ένα 24ωρο, η ΕΑΑΑ , μας ενημέρωσε ότι υπαναχωρεί από τα συμφωνηθέντα χωρίς να εξηγήσει το λόγο που έπραξε τούτο. Οι ερωτήσεις πολλές και αμείλικτες:
• Τι μεσολάβησε και φθάσαμε σε αυτήν την αλλαγή στάσης της ΕΑΑΑ;
• Ποιος και γιατί οδήγησε την ΕΑΑΑ να υπαναχωρήσει στα όσα συμφωνήθηκαν στην υπόψη συνεδρίαση του Συντονιστικού;
• Ποιος από τους κόλπους της Αεροπορίας και γιατί έθεσε «βέτο» στη ματαίωση της διαμαρτυρίας;!!!
Ποιος και γιατί δεν θέλει να εκφραστεί η αγανάκτηση των Στρατιωτικών επί των δίκαιων και διαχρονικών αιτημάτων – θεμάτων μας και τη θέση μας για τα Εθνικά, τα θεσμικά και κλαδικά ζητήματα που μας ταλανίζουν;
Για όλα τα παραπάνω οφείλει ο κ. Πρόεδρος της ΕΑΑΑ να δώσει μια πλήρως τεκμηριωμένη και σαφή απάντηση. Είμαι σίγουρος ότι δεν την αναμένω μόνον εγώ, αλλά όλοι οι εα Συνάδελφοι, ιδίως όμως οι προερχόμενοι από την Πολεμική Αεροπορία που τίμησαν με την ψήφο τους τον πρόεδρο και τον Δντα Σύμβουλο της ΕΑΑΑ.
Ας έχουν υπόψη τους ορισμένοι, πως την οργή και την αγανάκτηση μας κανένας μα κανένας δεν θα μπορέσει να την εμποδίσει – σταματήσει. Θα βρει τρόπο και μέσα, να εκφρασθεί και σαν ποτάμι θα παρασύρει όλους τους λιγόψυχους και συμβιβασμένους.
Τέλος, καλείται η ΕΑΑΝ, και με δεδομένη την επιθυμία της ΕΑΑΣ όπως αυτή εκφράσθηκε στο Συντονιστικό, αλλά και επιβεβαίωσε αυτή στο Διοικητικό Συμβούλιο της στις 23ης Μαρτίου 2016., να προχωρήσουν από κοινού και ανεξαρτήτως συντονιστικού, όπως άλλως προβλέπεται στο καταστατικό τους, στην υλοποίηση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας.
Συνάδελφοι να είστε σε ετοιμότητα και εγρήγορση!!!
Υπτγος ε.α. Βασίλειος Ροζής, Αντιπρόεδρος ΕΑΑΣ
Υ.Γ. Στο Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών ΕΑΑ συμμετείχαν :( 1) Από την ΕΑΑΝ, Αντχος ΠΝ εα Σπυρίδων Περβαινάς (πρόεδρος). (2) Από την ΕΑΑΣ, Υπτγος εα Ευάγγελoς Δανιάς (πρόεδρος), Υπτγος εα Βασίλειος Ροζής (αντιπρόεδρος), Σχης εα Καίσαρης Νικόλαος (δνων σύμβουλος) και Αντγος εα Καρανίσας Θωμάς. (3) Από την ΕΑΑΑ, Απτχος(Ι) εα Σπυρίδων Καββούρης (πρόεδρος) και Ασμχος εα Ιωάννης Κρανιάς (δνων σύμβουλος)cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb10093
Σχόλιο : Αν οι Απόστρατοι δεν κατέβουν σε δυναμική διαμαρτυρία και τώρα απομονώνοντας  κάποιους που για τους δικούς τους λόγους αποφάσισαν να παραμείνουν εκτός  θα χάσουν την δυναμική τους!
Δώστε μια μούντζα σε όσους δεν θέλουν το εμείς αλλά και εγώ και τραβάμε όλοι μπροστά …Τότε μόνο θα  τρομάζουν τα περίεργα όντα που μόνο στο άκουσμα της Συγκέντρωσης των Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μίλησαν για «Μακεδονική -Σαλάτα «!
Να κατεβούμε στη Λάρισα και να τους πάρουμε  όλους αμπάριζα ….Να κατεβάσει την οργή μας ο Πηνειός να φτάσει η φωνή μας και να τρομάξει τους έτσι και τους δήθεν που την είδα αλλιώς !Larisa10
Τότε και μόνον τότε θα καταλάβουν και  όσοι μείνανε έξω από τον αγώνα των Αποστράτων τότε θα καταλάβουν ότι τίποτε δεν τους  χαρίζεται …αλλά μόλις τους στύψουν θα τους πετάξουν στην άκρη !
Γιατί τα παιχνίδια κάποιων δεν θα μείνουν κρυφά αλλά θα βγούνε στο φώς και τότε δεν θα μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλον στα Μάτια !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου