**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Δεν μειώνονται Μισθοί - Συντάξεις σε ΕΔ και ΣΑ !

ΠΗΓΗ : ΕΑΑΣ ΑΡΤΑΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο ελληνικης σημαιας και ελληνικου στρατουΑνάληψη από Ε.Δ. Συντονιστικού Ρόλου στο Προσφυγικό



    Στο απυρόβλητο των πιθανολογούμενων άμεσων μειώσεων, σε μισθούς, συντάξεις και μερίσματα θα μείνουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, δήλωσαν κατά την διάρκεια συζητήσεων που είχαμε, την εβδομάδα που μας πέρασε, με δύο Κυβερνητικά στελέχη και έναν καθ΄ύλην αρμόδιο, που χειρίζεται τα οικονομικά θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων με το ΥΠΟΙΚ.

    Στο θέμα των έμμεσων μειώσεων, το θετικό είναι ότι το ΕΚΟΕΜΣ δεν θα προστίθεται στην κύρια σύνταξη και θα φορολογείται αυτοτελώς, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το μέρισμα του ΜΤΣ, καθόσον οι συζητήσεις, με το ΥΠΟΙΚ, βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και το πιθανότερο σενάριο είναι πως, ο "λευκός" καπνός θεωρείται ότι είναι θέμα χρόνου. 


    Παραθέτουμε μερικές από τις δηλώσεις που μας έκαναν:


    .  "Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μειωθούν περαιτέρω  οι μισθοί και οι συντάξεις των ε.ε. και ε.α. στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας"

          
    . "Θα εφαρμοστεί πιστά η απόφαση του ΣτΕ" 

    . "Είναι οριστική και αμετάκλητη η απόφαση για την αποκατάσταση, τέρμα οι αδικίες, τέρμα οι κοροϊδίες.


    . "Δεν είστε καν στο κάδρο των συζητήσεων για τις μειώσεις όχι μόνο στους μισθούς αλλά και στα μερίσματα"


    . "Οι Ένοπλες Δυνάμεις, με την καθοριστική προσφορά τους, στο προσφυγικό πρόβλημα απέδειξαν περίτρανα ότι, είναι παράδειγμα προς μίμηση ότι, είναι μακράν το καλύτερα οργανωμένο και παραγωγικότερο κομμάτι του Ελληνικού Δημοσίου και επέστρεψαν με τον πιο ηχηρό τρόπο, στους λασπολόγους τους, τις μειωτικές, απαξιωτικές και προσβλητικές  εκφράσεις που είχαν χρησιμοποιήσει εναντίον τους και το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε ως, ευνομούμενη πολιτεία, είναι να τις αποκαταστήσουμε όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά"  


     Για να μην θεωρηθεί ότι προπαγανδίζουμε υπέρ κάποιων πολιτικών κομμάτων, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι για ίδιον όφελος ή γιατί τους αρέσει η υποταγή και η δουλεία, τονίζουμε κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους ότι, μετά την αξιολόγηση, θα αναφέρουμε όλα τα ονόματα των πολιτικών και των καθ΄ύλην αρμοδίων που ασχολούνται με τα θέματα άμυνας γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά οι συνάδελφοι, που συμμετείχαν  στις ενδελεχείς και με στοιχεία,ενημερώσεις που κάναμε για τα θέματα των μισθών, συντάξεων και μερισμάτων ότι, δικαιωθήκαμε πλήρως σε ότι είπαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου