**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Εκλογές ΕΑΑΣ ( 19 Φεβρουαρίου 2017 ) !





Λίγα λόγια για τις επερχόμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 19 Φεβρουαρίου 2017 !

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.
Στις 19 Φεβρουαρίου καλούμαστε να ψηφίσουμε το νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ. Ας λάβουμε υπόψην  ότι, οι απαιτήσεις των συναδέλφων πλέον είναι πολύ μεγάλες.  Έχουν εξαντληθεί τα όρια της υπομονής και της αντοχής. Η επιδείνωση της υποβάθμισής μας σε συνδυασμό και με την οικονομική μας κατάρρευση, αποτελούν θέμα που δεν μπορεί  να μας αφήσει  αδρανείς.

Εύχομαι στο νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ που θα προκύψει, θα πρέπει και είναι χρέος του να βγάλει την Ένωση από την εσωστρέφεια που μας ακολουθεί χρόνια τώρα και να προβάλει ένα σύγχρονο πρόσωπο και δυναμική παρουσία, ώστε και αν χρειασθεί να συγκρουστεί με κατεστημένες καταστάσεις και να αναλάβει δυναμικές δράσεις.

Γιατί η ΕΑΑΣ είναι ο σπίτι μας

Γιατί η ΕΑΑΣ είναι το σπίτι όλων μας

Γιατί η ΕΑΑΣ είμαστε όλοι εμείς.

Γιατί η ΕΑΑΣ μας ενώνει

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ λοιπόν.

Σε όλους τους υποψηφίους Προέδρους , Αντιπροέδρους και Μέλη εύχομαι καλή δύναμη , καλό κουράγιο και καταλαμβάνοντας μια θέση στο νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ να μην ξεχνούν όλους αυτούς που τους τίμησαν με την ψήφο τους.

Με εκτίμηση προς όλους σας

Ταγματάρχης ε.α. Γεώργιος Χατζημαλλής
Πρόεδρος ΤΣ/ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου