....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Αποκλειστικό : Συντάξεις χηρείας Στρκών ( κάτω των 55 ). Πολλαπλά χαμένες οι σύζυγοι των Αποστράτων. Χάνουν και το μηνιαίο Μέρισμα του Μετοχικού τους Ταμείου ??? !!!

ΠΗΓΗ : aeroporiapostratos

ΣΧΟΛΙΟ : Καλομελέτα κι έρχεται λένε στο χωριό μου !!! Ότι ισχύει για το ΜΤΑ γιατί να μην ισχύσει και για το ΜΤΣ ??? Αλήθεια ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ που βγήκε χθες στο κανάλι ART ( που λανθασμένα και κακώς δεν ενημέρωσε κανέναν μας !!! - Ζητάει και νέα ψήφο !!!) το γνωρίζει αυτό ??? Αν το γνωρίζει γιατι δεν το ανέφερε και να μας πει τι θα κάνει επ' αυτού ( εάν και εφόσον επανεκλεγεί )!!!


Ενός κακού …μύρια έπονται ....  

Πολλαπλά χαμένες οι γυναίκες χήρες σύζυγοι των Στρατιωτικών (κάτω των 55 ετών) ........απο το χτύπημα της ζωής σε πολύ δύσκολη ηλικία ........το κόψιμο της σύνταξης .........και τώρα χάνουν και το πενιχρό Μηνιαίο Μέρισμα του Μετοχικού τους Ταμείου;;;;;;;  

Δείτε δυστυχώς τι προβλέπεται!!!!!!!!!!!!!

  • Ο κ. Καμμένος το γνώριζε ότι επηρεάζεται (κόβεται) και το Μέρισμα του Μετοχικού Ταμείου όταν ψήφιζε τον νόμο Κατρούγκαλου;;;;;; 
  • Οι εισφορές 35 χρόνων στο Μετοχικό του Ταμείο θα επιστραφούν στην χηρεύουσα οκογένειά του ;;;;;
  • Οι Ενώσεις Αποστράτων ΠΡΟΤΊΘΕΝΤΑΙ να αναλάβουν πρωτοβουλία υπέρ αυτων των δύστυχων πλέον οικογενειών, μετά τα νέα δεδομένα;;;;;
Μετά το κόψιμο των συντάξεων των συζύγων των Στρατιωτικών (και όχι μόνον) κάτω των 55 ετών με τον νόμο Κατρούγκαλου και της πλήρη άρνησης του Υφυπουργού Εργασίας Πετρόπουλου στη Βουλή για επανεξέταση ή τροποποίηση του συγκεκριμένου άρθρου, προκειμένου να αρθούν οι τραγικές συνέπειες που δημιουργεί σε χήρες ηλικίας κάτω των 55 ετών. 

Στον αέρα;;;;; απ΄ότι όλα δείχνουν είναι και η καταβολή του Μηνιαίου Μερίσματος στην χηρεύουσα οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου.Μακάρι να ήταν διαφορετικά αλλά σύμφωνα με τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα του ΜΤΑ προϋπόθεση - περιορισμός  για να καταβάλλεται το μηνιαίο Μέρισμα στην χήρα σύζυγο και στην χηρεύουσα οικογένεια πρέπει πρώτα να τους δίνεται (καταβάλλεται) η σύνταξη από τον κύριο συνταξιοδοτικό τους φορέα (ΓΛΚ) .

Εφ΄ όσον πλέον για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις ΔΕΝ θα καταβάλετε απο το ΓΛΚ σύνταξη.........κ. Καμμένο ερωτάσθε το Μέρισμα θα δίδεται στην άτυχη οικογένεια;;;;;;


Επειδή το Υπουργείο σας εποπτεύει των Μετοχικών μας Ταμείων (ΝΠΔΔ)  θα μας απαντήσετε;;;;;;; Θα το αλλάξετε;;;;;;


Δείτε τις προυποθέσεις που προβλέπονται για να καταβάλλεται το μηνιαίο Μέρισμα απ΄το ΜΤΑ ..........


ΜΤΑ: ΠΑΡΟΧΕΣ - ΜΕΡΙΣΜΑ
Μερίσματος δικαιούνται οι εξερχόμενοι της ενεργού υπηρεσίας μέτοχοι εφόσον δικαιωθούν συντάξεως από τον κύριο συνταξιοδοτικό τους φορέα και τους καταβάλλεται η σύνταξη.(εν προκειμένω το Γ.Λ.Κ.) 

Μερισματούχοι του Ταμείου καθίστανται και τα μέλη των χηρευουσών οικογενειών, εφόσον λόγω θανάτου ή αφάνειας μετόχου ή μερισματούχου κυρίως ασφαλισμένου δικαιωθούν κύριας σύνταξης από το συνταξιοδοτικό φορέα του θανόντος. 

Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι χηρεύουσας οικογένειας είναι περισσότεροι του ενός, τότε το μέρισμα καταβάλλεται σε αυτούς κατ’ ισομοιρία.

Το μέρισμα τόσο των κυρίως ασφαλισμένων όσο και των μελών της χηρεύουσας οικογένειας διακόπτεται προσωρινά ή οριστικά στις περιπτώσεις που επέρχεται διακοπή καταβολής, προσωρινή ή οριστική, της σύνταξης από τον κύριο συνταξιοδοτικό φορέα του κυρίως ασφαλισμένου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου