**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Απάντηση στην ερώτηση του Προέδρου της ΕΑΑΣ Ξάνθης !

ΣΧΟΛΙΟ : Μένω στην τελευταία παράγραφο του εκλεκτού συναδέλφου κ. Ακριώτη που λέει ακριβώς ! ΄΄ Σας ευχαριστώ και σας υπόσχομαι ότι θα σας ενοχλήσω και πάλι όταν θα θέλω να πάω στα ΚΑΑΥ.΄΄ Πράγματι η ζωή μου όλη είναι τα ΚΑΑΥ !!! Ζω και αναπνέω μέχρι που να έρθει αυτή η ρημάδα η ώρα για τα ΚΑΑΥ !!!


Αξιότιμε κ. πρόεδρε
Με αφορμή τα γραφόμενα στο μήνυμα που μας αποστείλατε και στην ερώτηση σας τι δεν κάνατε καλά και απουσιάζαμε από τις εκλογές, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΕΑΑΣ, σας απαντώ, με όλο το σεβασμό, τα παρακάτω :

·        Δεν κάνατε καλά που έχετε ενεργοποιήσει το Παράρτημα και το μετατρέψατε σε ένα ζωντανό κύτταρο στον κοινωνικό ιστό της πόλης μας. Δώσατε ζωή και κάνατε αισθητή την παρουσία μας σε όλες τις κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας.

·        Δεν κάνατε καλά που με τις ενέργειες σας μας δώσατε φωνή και μέσω εσάς ακουγόμαστε σε όλες τις γωνιές της Πατρίδας μας και όχι μόνο. Τώρα υπάρχουμε και μας υπολογίζουν.

·        Δεν κάνατε καλά που αγωνίζεστε για τα εθνικά μας συμφέροντα, στην ιδιαίτερη και ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

·        Δεν κάνατε καλά που αγωνίζεστε, αξιοποιήσατε  και ενεργοποιήσατε όλα τα εγκαταλειμμένα εξωκλήσια στην ορεινή περιοχή, στα Πομακοχώρια, κάνοντας αισθητή την παρουσία του χριστιανικού στοιχείου στην περιοχή.

·        Δεν κάνατε καλά που αγωνίζεστε για τα δικαιώματα μας, σε μια εποχή που μας έχουν αδικήσει παράφορα όλες οι Κυβερνήσεις, τωρινές και προηγούμενες, μας αγνοούν προκλητικά. Συμμετείχατε σε όλες τις συγκεντρώσεις – πορείες διαμαρτυρίας, όπου και αν έγιναν αυτές, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αθήνα. Απαιτήσατε σεβασμό και βροντοφωνάξατε ότι δεν είμαστε δεδομένοι.

·        Δεν κάνατε καλά που φροντίζετε για τη συνοχή μας, για τις άριστες σχέσεις μεταξύ μας, για την κοινωνικότητα μας και για την ψυχαγωγία μας

Αυτά και τόσα άλλα που είναι αδύνατο να απαριθμήσω για να μην σας κουράσω, δεν κάνατε καλά κ. Πρόεδρε.

Αφήστε μας ξαπλωμένους στους αναπαυτικούς καναπέδες μας, να κρίνουμε τους πάντες και τα πάντα.
   
Αφήστε μας σας παρακαλώ στην ησυχία μας, μακάριους και αδρανείς, να κλαίμε την μοίρα μας.

Σταματώ γιατί κουράστηκα……….

Σας ευχαριστώ και σας υπόσχομαι ότι θα σας ενοχλήσω και πάλι όταν θα θέλω να πάω στα ΚΑΑΥ.

Με σεβασμό και εκτίμηση
Αργύριος Ανδριώτης
Ταξχος ε.α.

ΥΓ.      Θα σας παρακαλούσα, τα γραφόμενα μου, να τα κοινοποιήσετε σε όλους τους αποδέκτες του μηνύματος σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου