**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Απολογισμός της Περιοδείας & Ευχαριστήριο του Στρατηγού Ροζή !




Αγαπητοί συνάδελφοι…
Στο δρόμο προς τις εκλογές της ΕΑΑΣ της 19ης Φεβ 2017,  ολοκληρώθηκε η Περιοδεία και   οι επισκέψεις μου  σε Παραρτήματα της Ε.Α.Α.Σ. (σε 30 συνολικά), όπου παρουσίασα τις Βασικές Θέσεις και Αρχές μου ως Υποψηφίου Προέδρου του Δ.Σ. /Ε.Α.Α.Σ. 


Θέλω πριν τον απολογισμό  μου να ζητήσω συγγνώμη από όσους συναδέλφους δεν μπόρεσα να συναντήσω ,αλλά και να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς  για όσους  μπόρεσαν και με τίμησαν με την  Παρουσία τους …
Ξεκίνησα μόνος και στο δρόμο μου αντάμωσα μόνο φίλους ,κοιμήθηκα σε ξενώνες και βρήκα την συμπαράσταση των Συναδέλφων στο πρόσωπό μου τους οποίους και ευχαριστώ !

Μαζί θα δώσουμε ένα αγώνα τίμιο και ειλικρινή που και μετά την Κρίση σας θα είμαστε πάλι όλοι μαζί ! Το μόνο που ζητώ είναι να ξεχωρίσετε τους Ικανότερους και να τους εκλέξετε!
Μετέφερα το όραμα και τα «πιστεύω» μου  για μια ΕΝΩΣΗ δυνατή και μεγάλη, σύγχρονη και αποφασιστική, ανεξάρτητη και δυναμική αλλά κυρίως ανταποδοτική στα μέλη της. Την Ε.Α.Α.Σ. που αξίζουμε και που επιθυμούμε, αντάξια των προσδοκιών μας, την Ε.Α.Α.Σ. της καρδιάς μας.


Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εξόρμησης για την Ε.Α.Α.Σ. που Αξίζουμε και Μπορούμε, επισκέφτηκα τα Παραρτήματα  Ευβοίας (ΧΑΛΚΙΔΑ), Φθιώτιδος (ΛΑΜΙΑ), Καρδίτσης (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) –  και Τρικάλων (ΤΡΙΚΑΛΑ) με τα χιόνια να μην πτοούν την πορεία μου  (Άσπρος  και αδιάβατος ο δρόμος…!).
Στη συνέχεια στα Παραρτήματα Λαρίσης (ΛΑΡΙΣΑ), Μαγνησίας (ΒΟΛΟΣ), Πιερίας (ΚΑΤΕΡΙΝΗ), Ημαθίας (ΒΕΡΟΙΑ), Θεσσαλονίκης (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), Πέλλας (ΕΔΕΣΣΑ) όπου και παρευρέθηκα στη χοροεσπερίδα, κοπή πίτας, βράβευση αριστούχων μαθητών και βράβευση οπλίτη μαχητή (1974 στη Κύπρο) !

Επιστροφή  στη Θεσσαλονίκη όπου και  παρευρέθηκα στη χοροεσπερίδα της Τάξης μου (ΣΣΕ 1980), στην κοπή Βασιλόπιτας -βράβευση αριστούχων μαθητών Παραρτήματος Θεσ/νίκης στη ΛΑΦΘ και στην κοπή Βασιλόπιτας Παραρτήματος  ΣΑΑΤΧ στη ΛΑΦΘ.
Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με επισκέψεις στα Παραρτήματα Σερρών (ΣΕΡΡΕΣ), Δράμας (ΔΡΑΜΑ), Καβάλας (ΚΑΒΑΛΑ), Ξάνθης (ΞΑΝΘΗ), Έβρου (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ και ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) και Ροδόπης (ΚΟΜΟΤΗΝΗ).
Συνέχεια στα Παραρτήματα Κιλκίς (ΚΙΛΚΙΣ), Κοζάνης (ΚΟΖΑΝΗ), Ιωαννίνων (ΓΙΑΝΕΝΝΑ), Άρτης (ΑΡΤΑ), Πρεβέζης (ΠΡΕΒΕΖΑ), Αιτωλ/ανίας (ΑΓΡΙΝΙΟ), Αχαΐας (ΠΑΤΡΑ), Ηλείας (ΠΥΡΓΟΣ), Μεσσηνίας (ΚΑΛΑΜΑΤΑ), Αρκαδίας (ΤΡΙΠΟΛΗ), Αργολίδος (ΝΑΥΠΛΙΟ), Κορινθίας (ΚΟΡΙΝΘΟΣ) και Πειραιώς (ΣΑΛΑΜΙΝΑ).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Τ.Σ.  των παραρτημάτων της ΕΑΑΣ  για την υποδοχή και τη φιλοξενία αλλά κυρίως στα μέλη αυτών για την ανταπόκριση τους και το χρόνο που διέθεσαν για να με ακούσουν.
Ζητώ συγνώμη από τα Τ.Σ. των Παραρτημάτων και των μελών τους που δεν επισκέφθηκα, λόγω εποχικότητας ,του περιορισμένου χρόνου και λοιπών αντικειμενικών δυσκολιών.  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ όλοι μαζί
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ …. ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ!
Αντγος ε.α. ΡΟΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Αντιπρόεδρος Ε.Α.Α.Σ.
&
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Επικοινωνία:
Τηλ.(οικία):2106917056 email: rozisvasilis@yahoo.com
Τηλ.(κινητό):6945583856     f.b. Βασιλης Ροζη






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου