**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαβιβάσεων - Κοπή Βασιλόπιτας - Εκλογή νέου ΔΣ !



Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα του Πολιτιστικού  Κέντρου του Δήμου Χολαργού - Παπάγου, που ευγενικά μας παραχωρήθηκε για άλλη μία χρονιά από το Δήμο, πραγματοποιήθηκε η προβλεπόμενη από το Καταστατικό του Συνδέσμου ετήσια Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.), με πολύ μεγάλη συμμετοχή μελών ως και συζύγων αποβιωσάντων συναδέλφων.
Η Γενική Συνέλευση ενημερώθηκε με τον Απολογισμό του έτους 2017 άπό τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Υποστράτηγο ε.α. Κουρκούμπα Σπυρίδωνα. Ακολούθως ο Ταμίας του Συνδέσμου Άνχης ε.α. ΔΒ Μπακόπουλος Δημήτριος. ανέγνωσε τον Οικονομικό Απολογισμό για το έτος 2016 και ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Αντγος ε.α. Γιαλός Δημ. ανέλυσε τη σχετική Έκθεση που έκλεισε με τη πρόταση να εγκριθεί ο Ισολογισμός του Συνδέσμου, χωρίς επιφύλαξη, όπερ και εγένετο από την ολότητα του Σώματος.
Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα ενέκρινε την πρόταση του Προέδρου για τη συγκρότηση νέου ΔΣ.
Μετά το πέρας της Γεν. Συνέλευσης ακολούθησε κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας και μικρή δεξίωση με διάφορα εδέσματα γλυκά και ποτά. Η Βασιλόπιτα είχε δύο νομίσματα που αντιπροσώπευαν αντίστοιχα αντίτυπα του νέου κανονισμού της "Ιστορίας των Διαβιβάσεων".
Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε  όλους τους Συναδέλφους που παραβρέθηκαν στη Γ.Σ. της 11ης Φεβρουαρίου και προσκαλεί τους Διαβιβαστές που δεν είναι μέλη του Συνδέσμου να ενισχύσουν τη προσπάθειά μας για τη διατήρηση των φιλικών δεσμών που αναπτύχθηκαν κατά τη μακρόχρονη παραμονή μας στο Στρατό, με την εγγραφή τους στο Σύνδεσμο.
Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στην έδρα του Συνδέσμου συνεδρίασε το νέο ΔΣ εξέλεξε ομοφώνως και ανέθεσε καθήκοντα στους:
Πρόεδρος
Υποστράτηγος ε. α. Κουτρουμάνης Δημήτριος του Νικολάου.
Αντιπρόεδρος
Αντιστράτηγος ε. α. Ρεκλείτης Αναστάσιος του Αντωνίου.
Γενικός Γραμματέας
Ταξίαρχος ε. α. Αργουζής Σάββας του Ιωάννη.
Ταμίας
Λοχαγός ε. α. Σαργιώτης Αναστάσιος
Μέλος
Ταξίαρχος ε. α. Φλεβοτόμος Αντώνιος του Νικολάου.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Υποστράτηγος ε. α. Νταβαρίνος Γρηγόριος του Ιωάννη.
Ταξίαρχος ε. α. Ισπανόπουλος Μάρκος του Νικολάου.
Υποστράτηγος ε. α, Πανταζάτος Σπυρίδων του Δημητρίου.
Tα ενδιαφερόμενα για εγγραφές νέα μέλη μας παρακαλούνται να απευθύνονται στο Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου (τηλ.210-7786263,κιν.6974813714).
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
      Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Κουτρουμάνης Δημήτριος                          Αργουζής Σάββας
  Υποστράτηγος ε. α.                                      Ταξίαρχος ε. α.
Διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά, Λγός ε. α. Σαργιώτης Αναστάσιος, Ταξχος ε. α. Φλεβοτόμος Αντώνιος, Υπγος ε. α. Κουτρουμάνης Δημήτριος, Αντγος ε. α. Ρεκλείτης Αναστάσιος, Ταξχος ε. α. Αργουζής Σάββας και ο απερχόμενος Πρόεδρος  του Συνδέσμου Υπγος ε.α. Κουρκούμπας Σπυρίδων.
Ο Ταξχος ε,α, Μερτζάνης Δημήτριος Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.  παραλαμβάνει το κομμάτι της Βασιλόπιτας για το Δ.Σ του Συνδέσμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου