**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη ΠΟΣ στον Α/ΓΕΣ !



PDFΕκτύπωσηE-mail

1 1
          
                         
                                                                                               
                                    
                                    

   Την Τετάρτη 8 Μαρ. 2017 πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΠΟΣ στον Α/ΓΕΣ Αντγο κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, λόγω της ανάληψης των νέων καθηκόντων του. Από πλευράς ΠΟΣ παρέστησαν ο Πρόεδρος Ταξχος εα Βασίλειος Νικολόπουλος, ο Γ’ Αντιπρόεδρος Σωτήριος Χαρωνίτης και η Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων κα Σταματίνα Λιάπη.
     Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ ενημέρωσε τον κ. Α/ΓΕΣ για τη δομή, τις αρχές και τη λειτουργία της Ομοσπονδίας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο και τα αποτελέσματα που έχει επιτύχει η ΠΟΣ κατά την 6ετή δραστηριότητά της, αλλά και τους Φορείς, Υπηρεσίες και Υπουργεία με τα οποία έχει συνεργασθεί.
    Ο κ. Α/ΓΕΣ περιέγραψε συνοπτικά το εξαιρετικό επίπεδο εκπαίδευσης και ετοιμότητας, στο οποίο βρίσκεται ο Στρατός, δίνοντας έμφαση όμως και στο κοινωνικό του έργο, τόσο προς τους πολίτες (αεροδιακομιδές κλπ), όσο και σε άλλα θέματα που άπτονται του μεταναστευτικού.
     Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και η ΠΟΣ πρότεινε τη συνεργασία σε θέματα που αφορούν τα ε.α. Στελέχη του Σ.Ξ. και Μέλη της Ομοσπονδίας, αλλά και γενικότερα την Πατρίδα.
      Τέλος ο Πρόεδρος της ΠΟΣ επέδωσε στον κ. Α/ΓΕΣ αναμνηστικό μετάλλιο με το έμβλημα της Ομοσπονδίας και ο κ. Α/ΓΕΣ ανταπέδωσε με αναμνηστικό Αρχηγού.
                                                   Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο  ΑΝΑΠΛ.  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                   
                Νικολόπουλος Βασίλειος                                                  Ταραντίλης Δημήτριος
                       Ταξίαρχος  εα                                                           Συνταγματάρχης  εα
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 23:20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου