**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ειδικά μισθολόγια: Τι περιμένει κρυμμένο στα συρτάρια !




Ειδικά μισθολόγια: Η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί να τα παρουσιάσει στις αρχές του 2017.  Λίγο πρίν το καλοκαίρι ένα μέλος των σχετικών επιτροπών θυμίζει τι υπάρχει έτοιμο.

Τα ειδικά μισθολόγια αναζητούνται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Για τους στρατιωτικούς είναι η πιο μεγάλη αγωνία που έχουν εδώ και πάρα πολλούς μήνες.
Οι αισιόδοξοι αναρωτιούνται αν θα πάρουν, όχι βέβαια ολόκληρη, αλλά κάποιο μέρος από την απόφαση του ΣτΕ.
Οι απαισιόδοξοι απλά ελπίζουν να αποφύγουν τα πολύ χειρότερα.
Ο Γιάννης Αντωνιάδης που είχε υπάρξει μέλος σε επιτροπές κατάρτισης του μισθολογίου θυμίζει όμως πως δεν χρειάζεται ούτε αισιοδοξία, ούτε απαισιοδοξία, ούτε και νέος αγώνας για να καταρτιστεί το μισθολόγιο.
Γιατί πολύ απλά μισθολόγιο υπάρχει έτοιμο στα συρτάρια του ΥΠΕΘΑ.

Αρκεί στην Μεσογείων να βγάλουν την σκόνη και τις αράχνες από την επιστημονική μελέτη που έχει γίνει καιπεριμένει να την εφαρμόσουν.
Όπως λέει ο ίδιος ο Γιάννης Αντωνιάδης, που μίλησε και στην Φραντσέσκα Σαββοργινάκη στον ΑΡΤ για το θέμα: θα συμβουλεύαμε/συνιστουσαμε (ιδιαιτέρως στους συναδέλφους που θα κληθούν να το εκπονήσουν), να είναι πολυ προσεκτικοι.
Ας μην επαληθευθούν τα σενάρια μείωσης που θα είναι γύρω στα 20 εκατομμύρια.
Δεν αντέχουν άλλο πογκρόμ τα στελέχη των Ε.Δ. …..
ΣΗΜ. Προσωπικά & ως μέλος 2 επιτροπών επεξεργασίας νέου μισθολογίου στελεχών Ε.Δ. & Σ.Α. , είχα συνεισφέρει στην εκπόνηση & παράδοση σχεδιου νέου μισθολογίου , (στα πρότυπα του αντίστοιχου των δημοσίων υπαλλήλων), χωρίς φυσικά να προβλέπεται μείωση ουτε ενός ευρω…τουναντίον μάλιστα. Αν ψάξουν στα συρτάρια του Υπουργείου, ίσως τα βρουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου