**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Εξέλιξη Εισαγωγικών Εξετάσεων !









Ενημέρωση και οδηγίες για την αθλητική δοκιμασία υποψηφίων ΑΣΣΥ-ΑΣΕΙ




2017, ΜΑΪΟΣ 1 - 10:08ΠΜ
ΟΔΗΓΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΣΣΥ-ΑΣΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
Οι υποψήφιοι που θα κριθούν κατάλληλοι από τις Υγειονομικές Επιτροπές [1η και 2ηημέρα Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ) κάθε ομάδας], στη συνέχεια, θα συμμετάσχουν στις προβλεπόμενες αθλητικές δοκιμασίες (3η ημέρα ΠΚΕ κάθε ομάδας).
Όλες οι αθλητικές δοκιμασίες διεξάγονται όλες σε μία ημέρα για κάθε ομάδα. Οι χώροι διεξαγωγής είναι το στάδιο και το κολυμβητήριο Τρικάλων (για όσες σχολές απαιτείται κολύμβηση).
Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται τα αγωνίσματα και τα κατώτερα όρια επίδοσης κατά αγώνισμα και Σχολή, που πρέπει να πετύχει ο υποψήφιος (ανεξάρτητα φύλου) για να κριθεί κατάλληλος:
Α/ΑΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑΣΣΕ/Όπλα, ΣΝΔ,ΣΙ/ΙΠΤ, ΣΜΥ/Όπλα,ΕΛΑΣΣΣΕ/Σώματα, ΣΙ/Μηχ. ΣΣΑΣ, ΣΑΝ, ΣΜΥ/Σώματα ΣΜΥΝ, ΣΜΥΑ
1  Δρόμος 100 μ.16"17"
2  Δρόμος 1000 μ.4' και 20"4' και 30"
3  Άλμα σε ύψος με φόρα
1,05 μ.
1,00 μ.
4  Άλμα σε μήκος με φόρα
3,60 μ.
3,60 μ.
5  Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) (Μέσος όρος ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι)4,50 μ.4,40 μ.
6
  Κολύμπι 50μ. για ΣΝΔ, ΣΙ/ΙΠΤ, ΣΜΥΝ
2'
2'

Αναλυτικότερα, κάθε άθλημα σχηματικά απεικονίζεται παρακάτω:
Δρόμος 100μ.(διάδρομοι με ταρτάν)


Δρόμος 1000μ.(διάδρομοι με ταρτάν)

Κάθε γύρος είναι 400 μέτρα και απαιτείται σταθερός ρυθμός και γνώση του χρόνου σε σχέση με την απόσταση ώστε να πετύχετε τα προβλεπόμενα όρια

Άλμα σε ύψος με φόρα (με όποιο στυλ επιθυμείτε)

Άλμα σε μήκος με φόρα
Δεν είναι απαραίτητο να πατήσετε την βαλβίδα. Μπορείτε να πατήσετε όπου θέλετε (εκτός σκάμματος βέβαια) και το άλμα σας θα είναι έγκυρο.

Ρίψη σφαίρας (με όποιο στυλ θέλετε, αν και το κανονικό σας βοηθάει περισσότερο)
Μετράμε την καλύτερη επίδοση με το κάθε χέρι Π.χ. Η 2η του δεξιού χεριού και η 3ητου αριστερού χεριού.

Κολύμπι 50μ

  • Οι υποψήφιοι-ες έχουν δικαίωμα για τους δρόμους μίας (1) προσπάθειας ενώ για τα άλματα και τις ρίψεις τριών (3) προσπαθειών.
  • Στη ρίψη σφαίρας, ως τελική επίδοση υποψηφίου -ας ορίζεται ο μέσος όρος του αθροίσματος της καλύτερης επιμέρους επίδοσης με το αριστερό και με το δεξί χέρι με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις για όλους τους υποψηφίους.
  • Η αθλητική περιβολή των υποψηφίων αποτελεί αποκλειστικά δική τους επιλογή και ευθύνη.
  • Η σειρά διεξαγωγής των αγωνισμάτων καθορίζεται με ευθύνη της Σχολής, ανάλογα με τις επικρατούσες τότε κλιματολογικές και λοιπές συνθήκες καθώς και των αριθμό των υποψηφίων.
  • Οι υποψήφιοι -ες έχουν τη δυνατότητα εισαγωγής στις Σχολές προτιμήσεώς τους, εφόσον επιτύχουν τα όρια επίδοσης, που προβλέπονται, για τη συγκεκριμένη Σχολή.
  • Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι -ες για να επιτύχουν τα όρια επίδοσης των αγωνισμάτων, καλό θα είναι να έχουν εκ των προτέρων κατάλληλα προετοιμασθεί.
  • Υποψήφιος που θα αποτυγχάνει όριο σε κάποια από τις αθλητικές δοκιμασίες, 
    δ ε ν  συνεχίζει
     στις υπόλοιπες.
  • Σε περίπτωση που για κάποιον -α υποψήφιο -α, προκύψει πρόβλημα υγείας ή γυναικολογικής φύσης, υπάρχει η δυνατότητα εξέτασης σε νέα ημερομηνία, οπωσδήποτε μόνο μετά από επιτόπια εξέταση από τον παρόντα ιατρό και πριν τη διεξαγωγή κάποιου αθλήματος. Υποψήφιος -α που αγωνίστηκε σε κάποιο άθλημα, μπορεί να επανεξεταστεί μόνο σε περίπτωση τραυματισμού του, ο οποίος επιτόπου θα βεβαιωθεί από τον ιατρό. Σε κάθε περίπτωση όμως η επανεξέταση θα λάβει χώρα σε ημερομηνία εντός του χρονοδιαγράμματος των ΠΚΕ και στο σύνολο των αθλητικών δοκιμασιών.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ-Α!

  • ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.
  • ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ.
ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου