**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Τι είπε ο Καμμένος στη Βουλή για μισθολόγιο, απόφαση ΣτΕ, νυχτερινά και επίδομα παραμεθορίου !

ΠΗΓΗ : Militaire





Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στη Βουλή πριν από λίγο υποστήριξε ότι “σε κανένα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δεν μειώνονται οι αποδοχές.
Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε την ομάδα διαπραγμάτευσης και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών για το αποτέλεσμα που επετεύχθη παρά την τεράστια πίεση, όπως είπε, για τη μείωση του προϋπολογισμού εις βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ο ΥΕΘΑ είπε ότι “το μισθολόγιο χωρίς να επιβαρύνει το υπουργείο Οικονομικών, χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της χώρας, κάνοντας μια συνετή πολιτική, καταφέρνει όχι να μειώσει έστω και ένα ευρώ μισθό στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά αντίθετα να δοθούν 19,5 εκατ. ευρώ ως ένα μέρος από την οφειλόμενη αποκατάσταση από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας”.
Επισήμανε επίσης πως για πρώτη φορά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα δικαιούνται να παίρνουν και τα νυχτερινά και να θεσπιστεί το επίδομα παραμεθορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου