**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Ενημέρωση Γραφείου Μέριμνας Αποστράτων και Μελών του 424 ΓΣΝΕ !

ΣΧΟΛΙΟ : Αν κάποιος συνάδελφος ή μέλος δεν επιθυμεί ή θέλει να αλλάξει την ημερομηνία εξέτασής του προβλήματός του , παρακαλώ πολύ όπως ενημερώνει το Γραφείο Μέριμνας Αποστράτων και Μελών του 424 ΓΣΝΕ στα τηλέφωνα που ήδη σας έχω κοινοποιήσει και στον υπεύθυνο χειριστή του θέματος , ώστε να μην γίνομαι αποδέκτης των προβλημάτων που δημιουργούνται από την μη προσέλευσής σας στα καθοριζόμανε ραντεβού σας. Αυτό μάθαμε τόσα χρόνια στα σχολεία . Να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας !! Αποδείξτε το λοιπόν !!!

Προ μιας ώρας περίπου έλαβα στο e-mail του Παραρτήματός την παρακάτω ενημέρωση την οποία και σας κοινοποιώ προς γνώση σας.

424 ΓΣΝΕ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ

ΠΡΟΣ : ΕΑΑΣ Κατερίνης
Προς τον Πρόεδρο Τχη ε.α. Γεώργιο Χατζημαλλή

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Σας γνωρίζουμε ότι, παρατηρήθηκαν περιπτώσεις κατά τις οποίες απόστρατοι και μέλη οικογενειών των ενώσεων τα οποία είχαν κατοχυρώσει ραντεβού για εξέταση στα εξωτερικά ιατρεία του 424 ΓΣΝΕδεν παρέστησαν και δεν προέβησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία για την ακύρωση του ραντεβού τους. Αυτό έχει σαν συνέπεια δημιουργία κενών θέσεων προς εξέταση που δεν καλύπτονται με αποτέλεσμα την αύξηση αναμονής των τμημάτων αυτών και τη μη εξυπηρέτηση των υπόλοιπων  συναδέλφων και μελών.

e-mail : gr.meap424gsne@gmail.com

Χειριστής θέματος : ΕΜΘ Επχίας ( ΠΒ_ΕΥ ) Σαμαράς Δημήτριος, Υπεύθυνος Γραφείου Μέριμνα και Μελών τηλ : 2310381016

Ο Υπεύθυνος Γραφείου                                                 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Δημήτριος Σαμαράς                                                       Πούλογλου Πέτρος
ΕΜΘ Επχίας ( ΠΒ-ΕΥ )                                                ΕΠΟΠ Λχίας ( ΠΖ_ΕΥ )
Προς τον Πρόεδρο Τχη ε.α. Γεώργιος Χατζημαλλή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου