**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Τελετή παράδοσης - παραλαβής του παραρτήματος ΕΑΑΣ Φθιώτιδος !

ΠΗΓΗ : kranos
ΣΧΟΛΙΟ : Καλορίζικος με άπειρη υγεία δύναμη  και καλή επιτυχία στο έργο του !





Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 02 Αυγούστου 2017  στα γραφεία του Παραρτήματος Φθιώτιδος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στην Πλατεία Λαού παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. Αντιστρατήγου ε.α. κ. Βασιλείου Ροζή η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος.


            Παρέστησαν εν αποστρατεία Αξιωματικοί του Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας , ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Λαμίας Διοικητής του Κ.Ε.Υ.Π. Ταξίαρχος κ Βασίλειος Μπέλλος, συνοδευόμενος από επιτελή του και τον Διοικητή της 695 ΑΒΠ Συνταγματάρχη κ Δημήτριο Νικολάου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαμιέων Αστυνομικός Διευθυντής ε.α. κ Δημοσθένης Καλαμπαλίκης, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων και νυν Πρόεδρος του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Φώσκολος, ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ανδρέας Κολοκυθάς εκπροσωπώντας και τους Ανεξάρτητους Έλληνες καθώς και πολίτες, φίλοι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας.
            Στην ομιλία του ο απερχόμενος Πρόεδρος Αντιστράτηγος ε.α. κ. Βασίλειος Μπούρας έκανε τον απολογισμό της τριετίας, όπου ήταν ιδιαίτερα καυστικός κυρίως στην ολιγωρία των τοπικών αρχόντων όσον αφορά το θέμα της απομάκρυνσης της ΜΕΡ.ΥΠ. από τη Λαμία, αλλά και τη φημολογούμενη αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του Κ.Ε.Υ.Π..


            Ο νέος πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ταξίαρχος ε.α. κ. Νικόλαος Τσιλαλής,  τόνισε την ανάγκη συνοχής των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α., καθώς και την ανάγκη εγρήγορσης και αγωνιστικότητος για την με κάθε νόμιμο τρόπο εξασφάλιση των συμφερόντων των, καθώς και την παρότρυνση στους παρισταμένους να αγωνιστούν για την εγγραφή στην Ε.Α.Α.Σ. των αποστράτων συναδέλφων που δεν είναι μέλη.
            Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ., συνεχάρη τον απερχόμενο Πρόεδρο για το πλούσιο έργο που πραγματοποίησε, ενώ ευχήθηκε στο νέο Τοπικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Μετά το πέρας της τελετής ενημέρωσε τα μέλη για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τους αποστράτους.



            Πλακέτες απενεμήθησαν στον απερχόμενο Πρόεδρο του Τ.Σ. από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ. και τον Διοικητή του Κ.Ε.Υ.Π.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου