**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ενημέρωση για τους Διαβιβαστές !





Αγαπητοί συνάδελφοι,  

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του Συνδέσμου μας για την διατήρηση της ιστορικής μνήμης και της διάσωσης ιστορικών στοιχείων για τη δράση του Όπλου μας το διακεκριμένο Μέλος μας Ταξχος ε.α. Χρήστος Νοταρίδης επιμελείται και καταγράφει καθημερινά στην ηλεκτρονική αυτή σελίδα διάφορα στοιχεία που αφορούν το Όπλο μας. Πολλοί από εσάς την γνωρίζετε ήδη. 

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα προτείναμε μια περιήγηση. https://el-gr.facebook.com/GRSIGNALS/

Η ιστοσελίδα αυτή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας και αποτελεί επέκτασή της. Λειτουργεί ως forum ανταλλαγής ιδεών, απόψεων προτάσεων, συζητήσεων για ιστορικά -τεχνικά θέματα σχετιζόμενα με το Όπλο μας.

Μια επίσκεψη θα σας πείσει για την ποιότητα, το πάθος και το μεράκι του διαχειριστή για να διατηρηθεί ο μόχθος ανθρώπων που πάλεψαν χρόνια να συγκεντρώσουν πνευματικό υλικό και θέλουν να το μοιραστούν μαζί μας. Όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με αυτό το τομέα και επιθυμούν την συνδρομή του Συνδέσμου παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας, ώστε να την αναδείξουμε. Η όποια πρωτοβουλία θα πρέπει να εντάσσεται αυστηρά στους σκοπούς του καταστατικού μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


Υπγος ε.α. Δημήτριος Κουτρουμάνης
Πρόεδρος ΣΑΑΔΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου