**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΑΑΣ παρούσα στην συμπαράσταση του συλλόγου ΑΞ.Ι.Α. !

Καλημέρα, καλή εβδομάδα φίλες, φίλοι και αγαπητοί συνάδελφοι.

Σήμερα ξεκινά η Πενθήμερη Προειδοποιητική Κινητοποίηση, έξω από το Υπουργείο Εργασίας,( Σταδίου 29, πλησίον πλατείας Κλαυθμώνος) μέρα και νύχτα, από 23 Οκτωβρίου έως 27 Οκτωβρίου 2017 του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α [Αξιοπρέπεια - Ισότητα - -Αλληλεγγύη], ενάντια στο άρθρο 12 του ν.4387/2016 (νόμος Κατρούγκαλου) και ειδικότερα για την άρση των ηλικιακών κριτηρίων χορήγησης Σύνταξης Χηρείας και την επαναφορά τουποσοστού χορήγησης σύνταξης στο 70% του εκλιπόντος.
Όλος ο υπόψη νόμος είναι επαίσχυντος και το άρθρο 12 ξεπερνά ακόμη και τα όρια της νοσηρότητας. Ουσιαστικά πρόκειται για μέτρο κατάργησης της σύνταξης. 


Μην εκπλαγούμε π.χ. αν στο μέλλον δούμε εισοδηματικά κριτήρια, ύψους, βάρους. χρώματος μαλλιών ή ματιών ή οτιδήποτε άλλο σκεφτούν…


Φίλες, φίλοι και αγαπητοί συνάδελφοι με κανένα τρόπο δεν πρέπει να επιτρέψουμε να περάσει αυτός ο νόμος γενικότερα και το άρθρο 12 ειδικότερα.


Οφείλουμε όλοι να συμπαρασταθούμε στο σύλλογο ΑΞΙΑ και σας καλώ να περάσετε όλοι έξω από το υπουργείο ΕΡΓΑΣΊΑΣ σαν ένδειξη αλληλεγγύης στη δοκιμαζόμενη αυτή κοινωνική ομάδα. Η χηρεία δεν είναι ΕΠΙΛΟΓΗ αλλά θέλημα ΘΕΟΥ και ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.


Η ΕΑΑΣ θα είναι ενεργά παρούσα, όπως άλλωστε ήταν από τη πρώτη στιγμή






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου