....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα νέα μας γραφεία στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ....

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Γιατί δεν έγινε χαιρετισμός από εκπρόσωπο των 3 ΕΑΑ στο συλλαλητήτηριο !


Επειδή φίλοι και συνάδελφοι με ρωτούν γιατί δεν απεύθυνα χαιρετισμό, ως εκπρόσωπος των Αποστράτων σας ενημερώνω ότι: 

Με απόφαση του Συντονιστικού Συμβουλίου των Ε.Α.Α.(ΕΑΑΣ – ΕΑΑΝ – ΕΑΑΑ) είχα ορισθεί να τους εκπροσωπήσω στην υπόψη εκδήλωση.


Είχα έρθει σε συνεννόηση με εκπροσώπους των διοργανωτών και είχα λάβει τη διαβεβαίωση ότι θα απηύθυνα σύντομο χαιρετισμό και είχα προετοιμαστεί καταλλήλως.


Πράγματι, είχα συμπεριληφθεί σε αυτούς που θα χαιρετίζανε την εκδήλωση, κλήθηκα και ανήλθα στην εξέδρα των ομιλητών, αλλά λόγω της πίεσης του χρόνου και του μεγάλου τελικά αριθμού των ομιλιτών, όπως μου εξήγησε ο υπεύθυνος παρουσιαστής της εκδήλωσης, ήταν αναγκασμένος να κάνει περικοπή των προγραμματισθέντων να απευθύνουν χαιρετισμό, γεγονός που έγινε και σε πολλούς ακόμη.


Αυτά για την ενημέρωση σας και την αποκατάσταση της μοναδικής και πραγματικής αλήθειας.


Σημασία για μένα είχε η επιτυχία της εκδήλωσης και αυτό είναι πασιφανές και το σπουδαίο. Τα υπόλοιπα έπονται και δεν είναι ώρα για γκρίνιες και παράπονα.


Σας αναρτώ φωτογραφίες από την εξέδρα των Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου