**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Κοπή Βασιλόπιτας και Βράβευση Αριστούχων Μαθητών Τέκνων Μελών της ΕΑΑΣ !


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιαν.2018 στη Λ.Α.Ε.Δ. η ετήσια κοπή πίτας της Ε.Α.Α.Σ. και η βράβευση των αριστούχων μαθητριών – ων, τέκνων μελών της Ένωσης και των αρχηγών των παραγωγικών σχολών έτους 2016-2017.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Α.Σ. ευχαριστεί τον κ. Α/ΓΕΣ, τον κ. Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ, τους Διοικητές Σχηματισμών, τους εκπροσώπους των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων και ΕΛ.ΑΣ., τους εκπροσώπους των Δικαστικών αρχών της χώρας, τους προέδρους Ομοσπονδιών, Συνδέσμων Ο -Σ, Συνδέσμων Τάξεων Ο-Σ, τους πρώην προέδρους της Ε.Α.Α.Σ., τους Προέδρους και τους εκπροσώπους των ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ και ΠΟΑΣΑ, τους προέδρους των Τ.Σ. Παραρτημάτων Νοτίου Ελλάδας και Νήσων, τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και κυρίως τα μέλη μας και τις οικογένειές τους που τίμησαν με την παρουσία τους στην υπόψη εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου