**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Ευχές για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 !




 Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε στις  σκέψεις μας είναι στα παιδιά μας που "φυλάττουν Θερμοπύλες"  στον Έβρο, στα νησιά και στη Κύπρο. Επίσης τα δύο παιδιά μας που κρατούνται σε κατάσταση ομηρίας στις Τουρκικές φυλακές και αξιώνουμε την επιστροφή τους.  Σήμερα που για μια ακόμη φορά ο Παντουρκισμός με την πλέον απαίσια του μορφή ρίχνει βαριά την σκιά του πάνω από το Αιγαίο και την Κύπρο και απειλεί αμφισβητόντας τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, είναι υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα τους και με την στάση μας να υποβοηθούμε την κινητοποίηση όλων των υγειών δυνάμεων του έθνους για την υπεράσπιση των ιερών της φυλής μας.

Η αγάπη προς την πατρίδα δεν είναι εθνικισμός. Είναι υποχρέωση.του κάθε υγιώς σκεπτόμενου ΄Ελληνα και Ελληνιδας. Η προσήλωση μας στις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού για ελευθερία, δημοκρατία  και όλες τις ευγενικές αξίες, που η φυλή των Ελλήνων δίδαξε με τον αγώνα της στον πολιτισμένο κόσμο είναι υποχρέωση όχι μόνο προς τους προγόνους αλλά και σε αυτούς που θάρθουν να υπηρετήσουν τα ιδανικά της φυλής.

Ο Σύνδεσμος Διαβιβάσεων  εύχεται Χρόνια Πολλά στα μέλη τους φίλους και σε όλους τους Έλληνες !

Για το ΔΣ/ΣΑΑΔΒ

Υπγος εα Δημήτριος Κουτρουμάνης
 Πρόεδρος ΣΑΑΔΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου