**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Παράδοση - Παραλαβή ΧΧΙV ΤΘΤ

Σήμερα στο Λιτόχωρο έγινε η Παράδοση - Παραλαβή της 24ης ΤΘΤ από τον αποχωρούντα Ταξίαρχο και από τούδε Δκτη ΣΔΙΕΠ Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Βασιλάκη στον νέο Διοικητή της Ταξίαρχο κ. Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο .

Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής παραβρέθηκε ο Στρατηγός Διοικητής της ΧΧ ΤΘΜ (φωτο επάνω με τους κ.κ. Ταξιάρχους Βασιλάκη και Ζαχαρόπουλο)

Σε αμφότερους , αποχωρούντα και παραλαμβάνοντα Ταξιάρχους το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Ν. Πιερίας εύχεται υγεία ατομική και οικογενειακή και επιτυχία στο δύσκολο έργο τους την οποία και θεωρούμε απολύτως σίγουρη.

Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν εκτός από το ε.ε. προσωπικό της Ταξιαρχίας,  οι Διοικήσεις της ΕΛ.ΑΣ, Πυροσβεστικής και Λιμενικού του Νομού Πιερίας, πρώην Δκτες της Ταξιαρχίας και αξιωματικοί ε.α  Στρατού και Σ.Α, ο Πρόεδρος του ΤΣ της ΕΑΑΣ Πιερίας, ο Πρόεδρος των Εφέδρων αξκών Πιερίας και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.


Μετά το πέρας της τελετής παρατέθηκε μικρή δεξίωση των καλεσμένων στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λιτοχώρου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου