**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Α.Α.Σ. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ Νο 8 ΚΑΑΥ 2019

Δικαιούμενοι Παραθερισμού στα ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς για το 2019 

Το παράρτημα ΕΑΑΣ Ν. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη του που αιτήθηκαν τον παραθερισμό στα ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς το έτος 2019 για το αποτέλεσμα της μοριοδότησης σύμφωνα με την  ΠαΔ 9-24-2018(ΠΕΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ )
Μπορείτε να κατεβάσετε την κατάσταση μοριοδότησης κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Επίσης δημοσιεύεται η κατάσταση με τους  Κανονικούς και Εφεδρικούς Αξκούς ε.α. μέλη του Παραρτήματός μας που δικαιούνται να παραθερίσουν στα ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς καθώς και η σειρά - ημερομηνίες παραθερισμού τους . Την κατάσταση μπορείτε να κατεβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ 


ΠΡΟΣΟΧΗ !
Σε περίπτωση που κάποιος από τα μέλη που έχει επιλεχθεί βάση μορίων  για  παραθέριση δεν μπορεί να παραθερίσει για οποιοδήποτε λόγο, να ενημερώσει εγκαίρως προσωπικώς ή τηλεφωνικά το παράρτημα (τουλάχιστον 7 ημέρες πριν) για να πάει ο εφεδρικός.
Η 7ημερη προθεσμία είναι διαταγή της Μεραρχίας και πρέπει να τηρηθεί απαραιτήτως. Σε αντίθετη περίπτωση η ακύρωση της παραθέρισης δεν θα γίνεται αποδεκτή. 


Στα μέλη μας που θα παραθερίσουν, είτε στα ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς, είτε οπουδήποτε αλλού, το ΤΣ του Παραρτήματος εύχεται Καλές Διακοπές.




Για την Ε.Α.Α.Σ. Ν. Πιερίας                       
Επίλαρχος ε.α Αντώνιος Λαγογιάννης
Πρόεδρος ΤΣ/Ε.Α.Α.Σ. Πιερίας   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου