**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Α.Α.Σ. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ Νο.02


Αγαπητοί συνάδελφοι ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΑΑΣ oi οποίες καθοριστήκαν να γίνουν την 23η Φεβ 2020 για την τριετία 2020-2023 σας ενημερώνουμε ότι για λόγους ηθικής και για αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως  με συναδέλφους  υποψηφίους αποφασίστηκαν τα  παρακάτω:
α) Στο παρόν blogspot και στα λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης- ενημέρωσης του Παραρτήματος θα αναρτούμε  τις ανακοινώσεις υποψηφιότητας για τη θέση του Προέδρου του ΔΣ της ΕΑΑΣ, και  του Αντιπροέδρου μόνο, και  εφόσον  μας έχουν  αποστείλει   Email   με τις απόψεις – θέσεις τους για την Ε.Α.Α.Σ.  ή  βιογραφικό  για την ενημέρωση  των μελών  μας.
β) Μετά την 21η Ιαν.2020 που λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων θα  γίνει  συγκεντρωτική  κατάσταση με τα μέλη που έχουν υποβάλει υποψηφιότητα για μέλη του Δ/Σ της Ε.Α.Α.Σ. και  θα μπορέσει όποιος θέλει από τους υποψηφίους να μας αποστείλει τις απόψεις – θέσεις του ή το βιογραφικό του στο Email μας για να το δημοσιεύσουμε.Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ   ΣΕ   ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ  ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΓΙΑ  ΜΙΑ  Ε.Α.Α.Σ.  ΕΝΩΜΕΝΗ   ΚΑΙ  ΔΥΝΑΤΗ  ΤΗΝ  ΕΠΟΜΕΝΗ  ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Για την Ε.Α.Α.Σ. Ν. Πιερίας
Επίλαρχος ε.α Αντώνιος Λαγογιάννης
Πρόεδρος ΤΣ/Ε.Α.Α.Σ. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου