**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Κοπή Βασιλόπιτας Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. Ν.Πιερίας 02 Φεβ.2020

Την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Παραρτήματός μας (Κανάρη 2 ,2ος όροφος ) η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας  μας. Επίσης  έγινε η βράβευση Αριστούχων Μαθητών, τέκνων των μελών μας που αρίστευσαν στην Β΄ και Γ΄ Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2018-2019. Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν τα μέλη της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Ν.Πιερίας οι τοπικές αρχές,βουλευτές του νομού, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων – συνδέσμων, τοπικά μέσα ενημέρωσης, συνάδελφοι Αξκοί ε.ε και φίλοι του Στρατού.Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Τ/Σ του Παραρτήματος Πιερίας Επίλαρχος κ. Λαγογιάννης 
Αντώνιος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους δίνοντας εγκάρδιες ευχές και τους ευχαρίστησε που δέχτηκαν την πρόσκληση και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά ευημερίας συνεννόησης και ενότητας  και μια καλύτερη χρονιά για την οικονομία της χώρας μας. 

  
  
  
  
Απευθυνόμενος δε προς τους πολιτικούς εκπροσώπους του νομού ανέφερε  ότι <<  Οι απόστρατοι είναι ένα κομμάτι  της κοινωνίας πολύ υγιές, χρήσιμο, παραγωγικό ,οργανωτικό, δραστήριο, αποτελεσματικό ,ακούραστο δυναμικό  στην εργασία και στην προσφορά , με πολλές γνώσεις και εμπειρίες και το οποίο μένει αχρησιμοποίητο από τις τοπικές κοινωνίες με αποτέλεσμα να νοιώθουμε  ξένοι και πολλές φορές ξεχασμένοι από την πολιτεία. Γνωρίζεται  άλλωστε  συναδέλφους μας που τους δόθηκε η ευκαιρία και τους εμπιστεύτηκαν και έχουν ασχοληθεί επιτυχημένα με τα κοινά ,αλλά δυστυχώς είναι λίγοι. Σας περιμένουμε να μας εκμεταλλευτείτε, ζητήστε μας ότι θέλετε για το καλό του κοινωνικού συνόλου και της πατρίδας μας.>> ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ  ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΑΠΟΜΑΧΟΙ
Μετά ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός της Αντιπεριφερειάρχη Ν. Πιερίας, κας Σοφίας Μαυρίδου, των Βουλευτών Πιερίας, κ.Φώντα Μπαραλιάκου, κ. Σάββα Χιονίδη, της κας Ελισσάβετ Σκούφα ,και του Υποδιοικητή της 24 Τ.Θ.Τ.                                                 

    
  
Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι Αριστούχοι Μαθητές, τέκνα των μελών μας, που πρώτευσαν στην Β΄ και Γ΄ Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2018-2019 και συγκεκριμένα οι : Αντωνίου Απόστολος, Γκιμπή Μαρία, Θεωχαροπούλου Θωμαή, Κατσαμάγκα Γεωργία, Λαγογιάννης Χρήστος, Παναγιωτή Αικατερίνη-Ραφαέλα, Παναγιωτή Μαρία-Ειρήνη, Παπαθυμιόπουλος Θωμάς, Σεσέντος Βασίλειος, Σκαμπαρδώνης Παναγιώτης, Τσιτουρίδου Αγγελική-Χρυσοβολάντου, Φωτιάδου Όλγα, Χανδόλιας Ανδρέας, Χατζημπάρμπα Ασπασία και Χατζησαββίδη Μαρκέλλα.

  
  
  
  
  
  
Την κοπή της  Βασιλόπιτας εκ μέρους του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ.Γεώργιου ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πατέρας Μιχαήλ και ο Οσιολογιώτατος Πατέρας Φίλιππος,  Στρατιωτικός Ιερέας της 24ης Ταξιαρχίας.

  
  
  
  
  
  
Το φλουρί  της βασιλόπιτας έτυχε το μέλος του παραρτήματος Βασίλειος Χατζηκυριάκος και το δώρο του επιδόθηκε την επομένη ημέρα .Ευχόμαστε στον αγαπητό μας φίλο και συνάδελφο να έχει μια καλή Χρονιά με πολύ υγεία τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του.  

Ο Πρόεδρος και το Τ/Σ του Παραρτήματος Πιερίας ευχαριστούν θερμά  από τα βάθη της καρδιάς τους όλα τα μέλη του Παραρτήματος, τους αξιότιμους κ.κ. προσκεκλημένους και τους φίλους της ενώσεως  που παραβρέθηκαν  καθώς επίσης και  όσους δεν μπόρεσαν για οποιοδήποτε  λόγο  να παραστούν και  ευχόμαστε σε όλους  το νέο έτος να είναι  ατομικά και οικογενειακά γεμάτο υγεία, ευτυχία, επιτυχία, αισιοδοξία, ελπίδα και η ζωή όλων πάντα χαρούμενη.                            

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ.

Το Τ.Σ. του Παραρτήματος Πιερίας
Επίλαρχος ε.α. Αντώνιος Λαγογιάννης - Πρόεδρος
Επίλαρχος ε.α. Συμεών Καρυπίδης - Αντιπρόεδρος -Ταμίας
Ανθυπολοχαγός ε.α. Ευαγγελία Κουτέλα - Γραμματέας
Λοχαγός ε.α. Βασίλειος Σταυρίδης - Δχστης     
Ανθυπασπιστής ε.α. Δημήτριος Γλυκόπουλος - Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου