**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Εκλογές Ε.Α.Α.Σ: Επίσκεψη του προέδρου και υποψήφιου εκ νέου για την Προεδρία της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, Αντγου ε.α . Βασιλείου Ροζή στο Παράρτημα Πιερίας.

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:30 επισκέφθηκε  τα  Γραφεία του Παραρτήματός μας (Κανάρη 2 ,2ος όροφος ), ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. και υποψήφιος εκ νέου για την Προεδρία στις εκλογές της 23ης Φεβρ. 2020  Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής . Σκοπός της επισκέψεως  ήταν η ενημέρωση των μελών επί  θεμάτων που μας απασχολούν, ο απολογισμός  της θητείας του ως Πρόεδρος και ως εκ νέου υποψήφιος οι στόχοι το όραμα αλλά  και  οι ενέργειες που πρέπει να συνεχιστούν στην επομένη τριετία  για την εξυγίανση του Μ.Τ.Σ. την εύρεση και την εισροή πόρων για να καταστεί βιώσιμο τα επόμενα έτη, με  στοιχεία μελέτες και προτάσεις  τα οποία και μας παρέθεσε . Άκουσε με μεγάλη προσοχή τις σκέψεις – θέσεις των συναδέλφων, τα προβλήματα και τις προτάσεις τους και απάντησε σε όλες της ερωτήσεις .Επίσης τόνισε ότι για να επιτευχθεί οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα χρειάζεται ομαδική δουλειά, σύμπνοια και εργατικότητα και προέτρεψε τα μέλη της ένωσης για την καθολική τους συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές. 
  
  
                                    

Για την Ε.Α.Α.Σ. Ν. Πιερίας
Επίλαρχος ε.α Αντώνιος Λαγογιάννης
Πρόεδρος ΤΣ/Ε.Α.Α.Σ. Πιερίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου