**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΕΑΑΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ν. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη του ότι:

Το νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ, που ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 27 Μαϊ 2020, ανακοινώνει οτι  υποχρεούται να προβεί στον διορισμό νέων Τοπικών  Συμβουλίων (Τ. Σ)  στα κατά τόπους Παραρτήματα της όπως ο νόμος ορίζει.

Οι επιθυμούντες διορισμού στα νέα ΤΣ υποχρεούνται να υποβάλλουν σχετικές αναφορές. Οι αναφορές θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι 03 Ιουλίου 2020, είτε μέσω των Παραρτημάτων είτε απευθείας στην ΕΑΑΣ (Χαρ Τρικούπη 18α, ΤΚ 10679 Αθήνα)  με συστημένη επιστολή (σφραγίδα αποστολής ταχυδρομείου έως και 05 Ιουλίου 2020) ή στο  email  eaasgrammateia@gmail.com με κοινοποίηση στο  email  eaasypopsifi@gmail.com, ενημερώνοντας ταυτόχρονα στην  περίπτωση αυτή και στο Παράρτημα στο οποίο ανήκουν.


Ταυτόχρονα με την αίτησή τους οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν ως συνημμένο στην αναφορά τους το Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου Μέλους .
Τα  έντυπα που απαιτούνται μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ (κάνοντας κλικ πανω στο καθε ένα):
ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΣ


ΥΔ Ν 105 για ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣ

Την διαταγή της ΕΑΑΣ μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ:

ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΕΑΑΣ

Επειδή η υγειονομική κρίση επέβαλλε την ανάληψη καθηκόντων από το νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ την καθυστέρηση ενός (1) μηνός, το συγκεκριμένο έγγραφο ΔΕΝ θα δημοσιευθεί στην ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ μηνός Μαΐου παρά μόνο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας www.eaas.gr από όπου θα είναι δυνατή και η φόρμα εκτύπωσης του Βιογραφικού Σημειώματος των υποψηφίων.

Για το ΤΣ Πιερίας
Σ.Π. Καρυπίδης
Επχος ε.α. Αντιπρόεδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου