**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Α.Α.Σ. Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ Νο. 16 (ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019 - 2020)

 


ΠΡΟΣ:  ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ           ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ

             Ε.Α.Α.Σ.                                                 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

                                                                             Χαρ. Τρικούπη 18 Τ.Κ.10679 Αθήνα

                                                                             Τηλ.210-3633797

                                                                             Email :  eaasgrammateia@gmail.com

                                                                             Φ.800/22/3268/Σ. 378

ΚΟΙΝ:   Ε.Α.Α.Σ./ Γραμματεία – Κ/Φ                Αθήνα,  02   Νοε  2020

                                                                                                                                                                                                                 

           ΘΕΜΑ:   Βράβευση Αριστούχων Μαθητών Σχολικού Έτους 2019 – 2020

 

         ΣΧΕΤ :  α. Φ.820/217/824001/Σ.6763/11 Αυγ 2008/ΓΕΣ/ ΓΔΟΣΥ/3α

                        β  Φ.800/12/833134/Σ.1749/26 Οκτ 2020/ΓΕΣ/Δ3

      1. Σας γνωρίζουμε ότι, σε εκτέλεση του (β) σχετικού που αφορά στην βράβευση αριστούχων μαθητών, του σχολικού έτους 2019 – 2020, θα πρέπει να υποβληθούν στην Έδρα της Ε.Α.Α.Σ. και μέχρι την 13 Νοε. 2020, τα στοιχεία  των αριστούχων μαθητών της Β’ και  Γ΄ Λυκείου, τέκνων των μελών μας, προκειμένου να προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες για την δέσμευση των αντιστοίχων ποσών από το ΓΕΣ. Αριστούχος θεωρείται ο μαθητής/τρια που έχει βαθμό 18,1 και άνω.

           2. Διευκρινίζεται ότι με το (α) σχετικό το οποίο επισυνάπτεται, στην παρ.2,(α),(5) ορίζεται σαφώς ότι τόσο ο αριθμός των δικαιούχων όσο και η κατηγορία τους, δηλαδή οι απόφοιτοι της Β’ ή της Γ’ Λυκείου ή και των δύο τάξεων καθορίζεται κάθε φορά και κατ’ έτος με απόφαση του κ. Α/ΓΕΣ, διότι τα κονδύλια των βραβεύσεων αποτελούν τμήμα του προϋπολογισμού του ΓΕΣ.

           3. Καίτοι στο παρελθόν η Ε.Α.Α.Σ. κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια να πραγματοποιηθεί η βράβευση των αριστούχων μαθητών, τέκνων των μελών μας, της Β’ Λυκείου εξ ιδίων πόρων, φέτος αυτό καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο λόγω στενότητας του προϋπολογισμού.

            4.  Η Ένωση δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το ΓΕΣ να ανταποκριθεί στο πάγιο και διαρκές αίτημά μας που είναι η επιβράβευση των αριστούχων μαθητών και τέκνων των μελών μας τόσο της Β’ όσο και της Γ’ Λυκείου.

            5.  Επειδή τα χρήματα διατίθενται  αποκλειστικά από το ΓΕΣ, παρακαλούμε όπως τα στοιχεία των αριστούχων μαθητών που θα συλλεγούν να αφορούν μόνο στα μελη της Ε.Α.Α.Σ του Στρατού Ξηράς.

            6. Τα  απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν είναι τα παρακάτω:

                        α.         Φ/Α της ταυτότητας Μέλους της Ε.Α.Α.Σ.

                        β.         Φ/Α του απολυτηρίου του δικαιούχου.

                        γ.         Φ/Α της αστυνομικής ταυτότητας του δικαιούχου.

                        δ. Φ/Α της πρώτης σελίδας του τραπεζικού βιβλιαρίου, στο οποίο ο αριστούχος είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος, με την αναγραφή του πλήρους ΙΒΑΝ.

              ε.  Εξουσιοδότηση, επικυρωμένη κατάλληλα για το γνήσιο της υπογραφής, προκειμένου για την κατάθεση σε διαφορετικό λογαριασμό, στην περίπτωση μη υπάρξεως τραπεζικού λογαριασμού του δικαιούχου αριστούχου.

                          στ. Φωτοαντίγραφο της ΕΔΥΕΘΑ αποστρατείας, ΜΟΝΟ για τους αποστρατευθέντες κατά την διάρκεια του Σχολικού έτους 2019 – 20. 

            7.         Η αποστολή των δικαιολογητικών να γίνει μόνο με COURIER, για λόγους ταχύτητας και ασφαλείας, καθόσον άπτονται οικονομικών δεδομένων.

            8.         Σε περίπτωση ελλιπών δικαιολογητικών, αυτά θα  τηρούνται στην Έδρα και θα γίνεται σχετική ενημέρωση των ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ, για την άμεση αποστολή των ελλιπόντων. Τονίζεται ιδιαίτερα  η ανάγκη έγκαιρης υποβολής τους στην Έδρα την καθορισθείσα ημερομηνία

            9.         Στην περίπτωση μη ύπαρξης αριστούχων μαθητών, του σχολικού έτους 2019 – 2020,  να υποβληθεί οπωσδήποτε αρνητική αναφορά από το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. 

            10.       Διευκρινίζεται ότι τα δικαιολογητικά των Μελών που κατοικούν στη Σύρο, να αποσταλούν απευθείας στην Έδρα της Ε.Α.Α.Σ.

            11.       Για λόγους ευχερέστερου ελέγχου των δικαιολογητικών, στο διαβιβαστικό έγγραφο να καταγράφονται το ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και η τάξη του αριστούχου (εννοείται για το σχολικό έτος 2019 - 20). 

            12.       Συνημμένα σας αποστέλλουμε έντυπο «Αιτήσεως (Μαθητή ή Γονέα) για Βράβευση Μαθητή».

            13.       Παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή των παραπάνω.

 

Αντγος ε.α Σταύρος Κουτρής

Ακριβές Αντίγραφο

        Πρόεδρος  Ε.Α.Α.Σ.

 

 

Ανθστης (ΠΖ) Μαρία Φίλη

        Γραμματεία

 

 


S.O.S

Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν τέκνα και εμπίπτουν στις κατηγορίες του παραπάνω σχετικού, να προσέλθουν στα γραφεία του παραρτήματος (Κανάρη 2, 2ος όροφος), και να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι 10 Νοε. 2020 και ώρα 13:00 ανυπερθέτως, προκειμένου να υποβληθούν στην Έδρα της Ε.Α.Α.Σ. μέχρι την 13 Νοε. 2020.

Για την Ε.Α.Α.Σ. Ν. Πιερίας
Επίλαρχος ε.α Αντώνιος Λαγογιάννης
Πρόεδρος ΤΣ/Ε.Α.Α.Σ. Πιερίας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου