**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Εκλογές Ε.Α.Α.Σ: Επίσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.Α.Α.Σ. και υποψήφιου εκ νέου για το Δ/Σ της, Ανχη ε.α. Χριστίδη Χρήστο στο Παράρτημα Πιερίας.


Αγαπητά Μέλη της Ε.Α.Α.Σ.,
Την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19:00 θα επισκεφθεί τα Γραφεία του Παραρτήματός μας (Κανάρη 2 ,2ος όροφος ), ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Α.Α.Σ. Ανχης ε.α. Χριστίδης Χρήστος, που έχει υποβάλει εκ νέου υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές της 19ης Φεβρ.2023 για την ανάδειξη του νέου Δ/Σ της Ε.Α.Α.Σ..    Παρακαλούμε  όλα τα μέλη του Παραρτήματος μας να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Α.Α.Σ. και εκ νέου υποψήφιο του νέου Δ/Σ της, Ανχης ε.α. Χριστίδης Χρήστος για να συνομιλήσουν μαζί του, να θέσουμε ερωτήματα  που τυχόν μας απασχολούν, αλλά  και για να μας κάνει γνωστές τις θέσεις του για άμεσα αλλά και μακροχρόνια προβλήματα της Ε.Α.Α.Σ. που μας απασχολούν.  

Για την Ε.Α.Α.Σ. Ν. Πιερίας
Επίλαρχος ε.α Αντώνιος Λαγογιάννης
Πρόεδρος ΤΣ/Ε.Α.Α.Σ. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου