**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ενημέρωση Μελών Παρατήματος Ν. Πιερίας για συλλαλητήριο διαμαρτυρίας της Ε.Α.Α.Σ. στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνα την Τέταρτη 22 Μαρτίου 2023.

 

Αγαπητά Μέλη του Παραρτήματος Ν. Πιερίας αγαπητοί  συνάδελφοι , από την Ε.Α.Α.Σ.  μας έγινε γνωστό η προκήρυξη συλλαλητηρίου έξω από το Υπουργείο Εθνικής  Άμυνας την Τετάρτη 22 Μαρτιου 2023  για να διατρανώσουμε το ανάστημα μας ενάντιας της κατάφορης και αναίτιας απαξίωσης  των ε.α στελεχών του Στρατού Ξηράς από την επίσημη πολιτεία. Αγαπητοί  συνάδελφοι ,καλούμαστε άπαντες να δώσουμε το παρών χωρίς δικαιολογίες και προφάσεις και να διαθέσουμε μερικές ώρες από τον πολύτιμο χρόνο μας για το καλό το δικό μας και της οικογένειας μας για ένα καλύτερο αύριο. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος τους ενημερώνουμε ότι η θα διατεθούν λεωφορεία  για την δωρεάν μετακίνηση τους και θα πρέπει να το δηλώσουν είτε με φυσική παρουσία στα γραφεία του παραρτήματος είτε στα παρακάτω τηλέφωνα: 6996505322 η 6944843577 μέχρι την Τρίτη 14 Μαρτ. 2023 και ώρα 14:00 ανυπερθέτως.

Για την Ε.Α.Α.Σ. Ν. Πιερίας                       
Επίλαρχος ε.α Αντώνιος Λαγογιάννης
Πρόεδρος ΤΣ/Ε.Α.Α.Σ. Πιερίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου