**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

<<΄Εφυγε>> ο Στρατηγός Δημήτριος Παανταζόπουλος


PantazopoulosΕνταφιάσθηκε σήμερα 29 Νοε 2013 στο Κοιμητήριο της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου ο στρατηγός Δημήτριος Πανταζόπουλος, ο οποίος απεβίωσε χθες στο ΝΙΜΤΣ, 28 Νοε 2013 ύστερα από μακρά νοσηλεία.
Ο αποθανών απεφοίτησε από την ΣΣΕ το 1950 και υπηρέτησε στο Πυροβολικό. Μετά την αποστρατεία του το 1984, ίδρυσε τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, του οποίου υπήρξε εκλεγμένος πρόεδρος μέχρι την ημέρα του θανάτου του. Στο πλαίσιο αυτό εργάσθηκε αόκνως για τα συμφέροντα των αποστράτων αξιωματικών αλλά και για τα εθνικά θέματα γενικότερα. Πρωτοστάτησε πάντοτε, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και προβαίνοντας σε παρεμβάσεις προς την εκάστοτε πολιτική ηγεσία. 
Διετέλεσε επίσης δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παπάγου κατά τα έτη 1990-94.  
Ο στρατηγός Πανταζόπουλος διακρίθηκε για την με αυταπάρνηση αφοσίωσή του στο καθήκον, στον Στρατό στην Πατρίδα και στην Κοινωνία. Συμπαραστάτης όλων, αγαπητός και τιμώμενος από όλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου