**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τώρα μάλιστα...Σωθήκαμε με την απόφαση ΄κατάργησης''της εισφοράς αλληλεγγύης από το 2015!



ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ  ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 !!!!
Εκτιμούμε  ότι ακούγοντας τον ΥΠΟΙΚ, Κο Στουρνάρα, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1,  που μεταξύ των άλλων δήλωσε ότι » η κατάργηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης είναι εφικτή τώρα που η Ελληνική οικονομία σταθεροποιείται»,οι ε.α. συνάδελφοι θα «τρελάθηκαν» από την χαρά τους, γιατί με την κατάργηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης από το 2015 (!!) θα λυθεί επιτέλους το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που μας μαστίζει τα τελευταία χρόνια, καθόσον το ποσό που μπαίνει στο πορτοφόλι μας είναι τεράστιο.
Εάν δε ανατρέξουμε  στο αρχείο μας θα δούμε το ιλιγγιώδες ποσό της παρακράτησης που θα καταργηθεί  και πόσο θα αυξηθεί η σύνταξή μας !!
         
   Ας μην είμαστε λοιπόν αχάριστοι και αγνώμονες γιατί:
α. Η απόφαση  κατάργησης της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης, κρύβει βαθιά μέσα της μια γενναιοδωρία!
β. Μπορεί το οικονομικό όφελος να είναι «ψίχουλα», όμως εάν το διαχειριστούμε σωστά και έξυπνα, τότε τα «ψίχουλα» μπορούν να γίνουν η σανίδα της οικονομικής σωτηρίας μας !!
γ. Εντάξει μπορεί να κάνανε μερικά  μικρά λαθάκια, που μας στοχοποιήσανε από πρόθεση,  που μας κάνανε διπλές παράνομες μειώσεις των συντάξεων, που ξέχασαν ότι ανήκουμε στον σκληρό πυρήνα του Κράτους, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μας έχουν συνέχεια στο μυαλό τους, ότι μας αγαπάνε, οτι, ότι, ότι……….!!
δ. Μπορεί η αναμενόμενη καθαρογραμμένη απόφαση του ΣτΕ να είναι ευνοϊκή για μας,  όμως ας μην αγωνιούμε και στεναχωριόμαστε, επειδή το Κράτος θα αδικηθεί κατάφωρα καταβάλοντας τα οφειλόμενα και θα πικράνει τους φιλέσπλαχνους δανειστές μας,   γιατί ο Κος Σταϊκούρας μας περιμένει στη γωνία, με το οικονομικό υπερόπλο που λέγεται » ισοδύναμη βίαιη ολική επαναφορά όχι στα επίπεδα Ιουλίου του 2012, αλλά στο εφιαλτικό σήμερα» !!
ε. Και τέλος να μην ξεχνάμε , ότι όλα εδώ πληρώνονται και επειδή εμείς έχουμε πληρώσει και με το παραπάνω, τώρα έχουν σειρά άλλοι.
Πηγή : Veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου