**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Είναι ντροπή !




Είναι ντροπή για την Πατρίδα αυτή, το 65% των οικογενειών  των Στρατιωτικών να ζουν σήμερα κάτω από τα όρια της φτώχειας, να βιώνουν συνθήκες εξαθλίωσης και απόλυτου εξευτελισμού, ενόψει μάλιστα και νέων περικοπών  παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις , καθώς ήδη ψηφίστηκαν στο Μεσοπρόθεσμο.

Προφανώς κάποιοι στην κυβέρνηση αδυνατούν να αντιληφθούν πως αυτές οι καταστροφικές επιλογές στον ευαίσθητο χώρο της Εθνικής Άμυνας, ανοίγουν το κουτί της Πανδώρας, απαξιώνοντας το αξιόμαχο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Θέλω να πιστεύω πως έστω και τώρα, εστω και μετεκλογικά θα κάνετε πράξη  αυτά για τα οποία δεσμευθήκατε προεκλογικά, ότι θα αποκαταστήσετε το τραυματισμένο ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, των στελεχών που δεν είναι απλά ΄΄ενστολοι εργαζόμενοι΄΄ , δεν είναι επαίτες, και δεν επιθυμούν ειδικά προνόμια και εξαιρέσεις.

Κύριοι της Κυβέρνησης,

Οι Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας είναι η ασπίδα και η ασφάλεια της Χώρας. Μην τους προσβάλετε άλλο. Γιατί όπως έχετε πει (πολλοί εξ υμών) ΄΄ όλες οι δημοκρατικές χώρες τιμούν τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν την Πατρίδα. 
 
Δεν τους καθυβρίζουν.
Δεν τους προσβάλλουν.
Δεν υπονομεύουν το ηθικό τους΄΄ .

Με τιμή
Γεώργιος Χατζημαλλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου