**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Δάσκαλος από τη Θράκη απευθύνει έκκληση προς όλους τους Έλληνες



Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι μας,
Σας το προωθούμε για μελέτη και προβληματισμό.
Σας παρακαλούμε  ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ.
ΤΣ/ΕΑΑΣ Ξάνθης



image

Η Θράκη κατοικείται σήμερα από περίπου 350.000 ανθρώπους, Έλληνες, πολίτες. Γύρω στους 120.000 από αυτούς είναι μουσου...

Preview by Yahoo







ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΩΘΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ, ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΝΕΟΔΡΥΘΕΝ ΚΟΜΜΑ DEB.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΛΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΑΛΙΕΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
«Ανατριχίλα προκαλούν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από Ξάνθη και Ροδόπη. Προηγείται το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) το οποίο έχει σαφείς δεσμούς με το Τουρκικό Προξενείο και τους ψευδομουφτηδες.
Χαρακτηριστικό είναι με την ενσωμάτωση στη Ροδόπη στο 35,21% το ποσοστό του είναι στο 43,89% έναντι του δεύτερου κόμματος που είναι η Νέα Δημοκρατία και έχει ποσοστό περί το 16,91%.
Επίσης, στην Ξάνθη σε ποσοστό ενσωμάτωσης 32,59 % το κόμμα Ισότητας και πάλι προηγείται με 22,83% με τη δεύτερη ΝΔ στο 18,6%.
Το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) που αποτελεί τη συνέχεια του κόμματος που ιδρύθηκε από τον Αχμέτ Σαδίκ και έχει σήμερα πρόεδρο τον Μουσταφά Αλή Τσαούς , επιχειρεί να προβληθεί ως ο μοναδικός και αυθεντικός εκφραστής της «τουρκικής ταυτότητας» της μουσουλμανικής μειονότητας.
Με τη στήριξη του τουρκικού προξενείου και πολλών οργανώσεων που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια στη Θράκη, το DEB κατήλθε στις ευρωεκλογές επιχειρώντας καταγραφή των δυνάμεων αλλά κυρίως για να αποτυπωθεί η δυνατότητα του Προξενείου και των ακραίων της μειονότητας να χειραγωγούν τη μειονοτική ψήφο με στόχο τις εθνικές εκλογές

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ:
ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΧΙΟ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΑΝΤΗΛΕΣ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΟΥΣΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΟΠΩΣ, ΚΕΣΑΝΗ,ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ , ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ, ΤΡΟΙΑ, ΑΔΡΑΜΥΤΙΟ, ΑΪΒΑΛΗ, ΠΕΡΓΑΜΟ, ΦΩΚΙΑ, ΜΕΝΕΜΕΝΗ, ΣΜΥΡΝΗ, ΤΣΕΣΜΕ (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;)ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ.
Ε, ΛΟΙΠΟΝ. ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ 11!! ΝΑΙ ΑΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΑΡΙΘΜΟΣ 11.
ΕΡΩΤΩ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ- ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΝΤΗΛΑ; ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ Ή ΙΣΩΣ ΚΑΜΙΑ.
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ, ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ, ΟΤΙ ΑΡΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ  ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ  ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΑ ΟΛΑ, ΦΟΡΑΝ ΜΑΝΤΗΛΑ!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ, ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 95%.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ:
ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΣΟΥΛΜΑΝΟΥ, ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΙΚΟΙΣΜΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ A9 TV SATELLITE”. ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!
ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥ (ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΑ), ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΚΑΝΑΔΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου