**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Νεύρα πολλά οι απόστρατοι με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία



31.05.2014 | 07:10
Image

Τους ξέχασαν τελείως τους απόστρατους και οι υπουργοί αλλά και οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων . Δεν πάτησε κανένας στο Πολεμικό Μουσείο όπου έγινε χθες το απόγευμα η Ημερίδα τους για την ιατροφαρμακευτική τους και νοσοκομειακή τους περίθαλψη. Ποιος πήγε; Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και δύο βουλευτίνες της ΝΔ οι Βούλτεψη και Ιακωβίδου.

Η απουσία πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας σχολιάστηκε δυσμενέστατα από τους θεσμικούς απόστρατους οι οποίοι έριχναν πρωτίστως τις ευθύνες στους Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων . Οι απόστρατοι είναι έτσι κι αλλιώς δυσαρεστημένοι αφού ακόμη αναμένουν το τηλεφώνημα από το Μαξίμου για συνάντηση με τον πρωθυπουργό ή κάποιον συνεργάτη του, όπως τους είχαν υποσχεθεί.

Τώρα που πέρασαν οι εκλογές ξέρουν ότι πολύ δύσκολα θα χτυπήσει το τηλέφωνο. Περίμεναν όμως χθες βράδυ ότι έστω για…τα μάτια του κόσμου τουλάχιστον ο Α/ΓΕΕΘΑ που τελευταία δείχνει τόση συμπάθεια για τους θεσμικούς απόστρατους θα εκανε μια βόλτα από το Πολεμιικό Μουσείο.
Πηγή : onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου