**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Στα Πρατήρια και στις Λέσχες Αξκών και οι Δικαστές !

ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ και στις Λέσχες  του ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ θα μπορούν να χρησιμοποιούν -πλέον- οι δικαστές  και οι εισαγγελείς. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΔΕ) που απευθύνεται προς τα μέλη της έπειτα από σχετικό αίτημα του Προεδρείου της, σε συνεργασία και με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, εγκρίθηκε από το ΥΕΘΑ η είσοδος των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών στα στρατιωτικά πρατήρια στους προμηθευτικούς οργανισμούς και στις λέσχες , προκειμένου να προμηθεύονται τα προς πώληση προϊόντα και να εστιάζονται.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση η δυνατότητα αυτή που πλέον παραχωρείται στους δικαστές και στους εισαγγελείς, αφορά τα πρατήρια και τις λέσχες του ΓΕΣ-ΓΕΑ-ΓΕΝ  για τα οποία τα μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων θα ενημερωθούναπό ειδικό κατάλογο για τις επακριβείς διευθύνσεις και τα είδη των κατά τόπους πρατηρίων και λεσχών ο οποίος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΔΕ.

Όσα από τα μέλη της μεγαλύτερης δικαστικής ένωσης της χώρας επιθυμούν να κάνουν χρήση αυτής της νέας παροχής από την πολιτεία, μπορούν να το δηλώσουν έως την 6η Ιουνίου 2014 , προκειμένου η ΕΔΕ να συντάξει τις σχετικές ονομαστικές κταστάσεις και να τις αποστείλει  στο ΥΕΘΑ.

Η είσοδος στα πρατήρια και στις λέσχες θα επιτρέπεται με τηνεπίδειξη της αστυνομικής ( ή υπηρεσιακής ) ταυτότητας.

Πηγή : Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της 29 Μαϊου 2014 σελίδα 13
Υπογράφει η κ. Βάσω Παλαιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου