**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

΄΄Εάλω τα Μετοχικά Ταμεία΄΄! Αποκαλυπτικά έγγραφα που δείχνουν την διάλυσή τους.




01.06.2014 | 00:01
Image
Την Πέμπτη 29 Μαίου και ώρα 10:00 το πρωί, κλήθηκαν οι «μη θεσμικές» Ενώσεις αποστράτων των Ε.Δ. , (αφού οι θεσμικές ενώσεις ενημερώνονται όπως φαίνεται από την σχετική αλληλογραφία απ’ ευθείας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ενημερωθεί κανένα μέλος, μάλλον «λόγω εκλογών»)  και του ΛΣ & Ελληνικής Ακτοφυλακής από την Διοίκηση του ΜΤΝ, ώστε  να  τους ενημερώσει   για την πορεία- βιωσιμότητα  του .


Τα μηνύματα είναι αποκαρδιωτικά και δεν είναι πλέον μηνύματα αλλά εφαρμογή του σχεδίου να γίνουν  όλα τα Μετοχικά Ταμεία, Επικουρικά.


Με την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου νόμου και του νόμου 4256/2014 που αναφέρονται στα συνημμένα έγγραφα θα  αρχίσει από 1-7-2014 η μείωση  των εσόδων των ταμείων περί τα 4,3 εκατ. ευρώ που θα  έχει σαν συνέπεια την μείωση των μερισμάτων ΜΤΝ- ΕΚΟΕΜΝ.


Τα μετοχικά Ταμεία θα υποβάλουν υποχρεωτικά κάθε έτος στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή (Ε.Α.Α.) αναλογιστική μελέτη για τη βιωσιμότητα τους και οι αυξομειώσεις των παροχών θα διενεργούνται μετά  από την σύμφωνη γνώμη της Ε.Α.Α. του Υπουργείου Εργασίας!
Τι δεν καταλαβαίνει το ΓΕΝ στην απαντητική επιστολή προς το ΜΤΝ υπογραφόμενη από τον υπαρχηγό ΓΕΝ …δεν καταλαβαίνουμε.


Τα έγγραφα απεστάλησαν από το ΜΤΝ στην ηγεσία του ΓΕΝ, στο ΥΠΕΘΑ και στην ΕΑΑΝ.
Η απάντηση του ΓΕΝ στο πρώτο έγγραφο καθώς και σε προηγούμενα του ΜΤΝ δείχνει να μην έχουν καταλάβει που πάνε τα ταμεία. Είναι δυνατόν;

Το δεύτερο έγγραφο του ΜΤΝ κρούει το καμπανάκι κινδύνου για το άμεσο μέλλον και των Ταμείων  και των καταβληθέντων μερισμάτων.
Θα πρέπει να σταματήσουν οι Αρχηγοί των Επιτελείων να κάνουν τάχα «υψηλή πολιτική» αφήνοντας τα Μετοχικά Ταμεία στο έλεος των κυβερνητικών σχεδιασμών.


Ο κίνδυνος απαξίωσης και διάλυσης των Μετοχικών Ταμείων των Ε.Δ. είναι προ των πυλών.
Μετά θα έχουν να λαμβάνουν λογαριασμό ΑΠΑΝΤΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

















ΣΧΟΛΙΟ : Και μην πει κανείς ότι είναι ΄΄μπαρούφες΄΄ όπως συνιθίζεται να λέμε ή να λέει !!!
Τα έγγραφα και μόνον αποδεικνύουν τα τεκτενόμενα που πρόκειται να συμβούν !
Πηγή : OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου