**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Κυβέρνηση : Θα αποκαταστήσουμε τους Στρκούς και τα ΣΑ

ΣΧΟΛΙΟ : ΄΄Οταν αυτό συμβεί ( ???) θα αξιολογηθεί νομικά και θα εκτιμηθεί....   με παράλληλη εξεύρεση των ισοδύναμων. Τι δεν καταλαβαίνετε????

Να αποκαταστήσει τις αποδοχές των ένστολων σκοπεύει η κυβέρνηση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Star θα  κινηθεί αντίστοιχα, περιμένοντας να  καθαρογραφεί  η σχετική δικαστική απόφαση που έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια στο σύνολό τους. 

Όταν αυτό συμβεί,  θα αξιολογηθεί πλήρως νομικά  και θα εκτιμηθεί...
 
πόσα χρήματα χρειάζονται  για να εφαρμοσθεί.  Σε κάθε περίπτωση όμως,  το αναγκαίο ποσό θα εξασφαλισθεί από τον προϋπολογισμό,  με παράλληλη εξεύρεση των ισοδύναμων, προκειμένου  να μην υπάρξουν επιπτώσεις στη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.  
Για τις προθέσεις της η κυβέρνηση έχει  ενημερώσει  και τους πέντε βουλευτές  (Ηλίας Βλαχογιάννης, Ιορδάνης Τζαμτζής,  Θεόδωρος Σολδάτος,  Παύλος Βογιατζής και  Δημήτρης Κυριαζίδης)  που είχαν αντιρρήσεις σχετικά με την τροπολογία  για τη μισθολογική αποκατάσταση των δικαστικών λειτουργών και απειλούσαν να μην την ψηφίσουν, εφόσον δεν  αποκατασταθούν, παράλληλα, και οι μισθολογικές αδικίες εις βάρος των ένστολων. 
πηγή:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου