**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Τι θα ακούσει ο Σταϊκούρας από τους Απόστρατους και τι ΄΄συστάσεις΄΄ δέχτηκε για τους εν ενεργεια!


28.06.2014 | 00:01
Image
Με τι θέσεις θα προσέλθουν στην συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα οι απόστρατοι ; Περιγράφονται στην ανακοίνωση της ΕΑΑΝ .
Ο Σταϊκούρα θα ακούσει τα εξής:



“Επειδή έχει δημιουργηθεί , έντεχνα και οπωσδήποτε εσφαλμένα , η εντύπωση στην κοινωνία οτι οι Στρατιωτικοί είναι ευνοημένοι και προς αποκατάσταση της αληθείας θα πρέπει να γνωρίσετε ως αρμόδιοι Φορείς οτι:

α.-Οι απολαβές των εν ενεργεία έχουν περικοπεί περισσότερο από κάθε άλλη κατηγορία στο Δημόσιο και οτι αυτές δεν ανταποκρίνονται στο έργο το οποίο επιτελούν.

β.-Οι συντάξεις των αποστράτων έχουν περικοπεί μέχρι και 60% , όταν κατά τον κο Ι.Στουρνάρα οι συντάξεις στο Δημόσιο έχουν περικοπεί κατά 30%
.
γ.-Συνολικά οι απόστρατοι έχουν υποστεί μέχρι τώρα 9 άδικες περικοπές

δ.-Το καθαρό ετήσιο δημοσιονομικό κόστος από την υλοποίηση των Αποφάσεων του ΣτΕ ανέρχεται στα 140 εκ.Ε. , όπως άλλωστε προβλέπεται από το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2013-2016”.

Να διευκρινίσουμε ότι ο Σταϊκούρας θα δει πριν απο την συνάντηση με τους απόστρατους την ΠΟΕΣ κι όχι μετά όπως γράψαμε. Ωστόσο στην ατζέντα του με τους εν ενεργεία της ΠΟΕΣ ο Σταϊκούρας έχει δεχτεί συστάσεις να μην έχει την απόφαση του ΣτΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου