**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ολη η απόφαση του ΣτΕ στο onalert.




Αυτή είναι η απόφαση του ΣτΕ και αυτοί είναι οι στρατιωτικοί που την προκάλεσαν

19.06.2014 | 00:01
Image
Όταν κάποιοι στρατιωτικοί ξεκινησαν τον δικαστικό αγώνα κατά των περικοπών αντιμετωπίστηκαν με αδιαφορία. Όπως είχαν αντιμετωπιστεί και όσοι είχαν ξεκινήσει την προσπάθεια δημιουργίας συνδέσμων και ενώσεων. Τώρα που η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι πραγματικότητα πολλοί είναι εκείνοι που χωρίς να έχουν καν ασχοληθεί με το θέμα επιχειρούν να την παρουσιάσουν ως κάτι που έγινε “κατόπιν ενεργειών μας”.

Το απόσπασμα της απόφασης που δημοσιεύουμε είναι το “δια ταύτα”. Προκύπτει απ΄ αυτό όλο το νόημα της θετικής για τους στρατιωτικούς απόφασης αλλά και το ποιοι είχαν μπει μπροστά αναλαβάνοντας μεγάλη ευθύνη έναντι των συναδέλφων τους αλλά και προσωπικό ρίσκο.

 Σήμερα στις 13.00 ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης και ο δικηγόρος των στρατιωτικών Γιώργος Αντωνακόπουλος θα είναι στο στούντιο του Onalert για να μιλήσουν για την απόφαση και να απαντήσουν στα ερωτήματά σας. Τι σημαίνει η απόφαση ,αν υπάρχουν "σκοτεινά σημεία" ,πως και πότε θα εφαρμοστεί.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο info@onalert.gr





Image
Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις περικοπές στις αποδοχές των στρατιωτικών προκάλεσε πάταγο,όσο αναμενόμενη κι αν ήταν μετά από τις διαρροές που είχαν γίνει.

Η επιστροφή των μισθών στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012 είναι δεδομένη ,όσο δεδομένη είναι και η υποχρέωση της κυβέρνησης να την εκτελέσει. Το πως θα το κάνει και αν έχει διεξόδους να το πράξει “με τον τρόπο της” θα μας το εξηγήσει στην συνέντευξή του στις 13.00 στο Onalert.gr ο νομικός Γιώργος Αντωνακόπουλος.

Ειδικά για την φράση που λέει "απορρίπτει την αίτηση  ως προς του λοιπούς ,σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σκεπτικό" και η οποία έχει προκαλέσει ερωτήματα και ανησυχία σε αρκετούς στρατιωτικούς. Από τις πρώτες εκτιμήσεις που έχουν φθάσει στο Onalert  γίνεται σαφές ότι πρόκειται για "έκφραση ρουτίνας" που έχει να κάνει με το τυπικό μέρος της υπόθεσης και πως κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα "πατήσει" η κυβέρνηση πάνω στο "τυπικό" για να μην δώσει στους στρατιωτικούς αυτά που δικαιούνται.

Το Onalert.gr εχει στην διάθεσή του όλη την απόφαση την οποία μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου