....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα νέα μας γραφεία στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ....

Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

Υπόδειγμα Αίτησης προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για απαίτηση των αναδρομικών.ΣΧΟΛΙΟ : Καλό ειναι να περιμένουμε την οριστική ενημέρωση από την ΕΑΑΣ και πως θα δράσουμε .Ατομικά ή ομαδικά !!!! Αναμείνατε διευκρινήσεις επί του θέματος.


Με ανακοίνωσή της η ΕΑΑΣ  για την Απόφαση του ΣτΕ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
θέτει υπόψη των Μελών της τις παρακάτω επιλογές δράσης που δύνανται ο καθένας ατομικά, σταθμίζοντας τα δεδομένα, να αναλάβει.
 Άσκηση αγωγής στο Ελεγκτικό Συνέδριο για την διεκδίκηση των αναδρομικών με την οποία διακόπτεται αμετάκλητα η παραγραφή της απαιτήσεως και επιπλέον η απαίτηση αυτή έχει τοκοφόρο χαρακτήρα.

Υποβολή αίτησης στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με την οποία να ζητείται  η αναγνώριση της απαιτήσεως των αναδρομικών, οπότε διακόπτεται η παραγραφή της απαιτήσεως αυτής. Σε αυτή την περίπτωση απλά κερδίζεται χρόνος μέχρι να πάρει επίσημα θέση το Υπουργείο Οικονομικών επί της αποφάσεως του ΣτΕ για το θέμα των αναδρομικών.


ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου