**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι σντάξεις χηρείας( κάτω των 55 ) χάνουν και τις ταυτότητες τν Ενώσεων Αποστράτων και τη νοσηλεία στο ΝΙΜΙΤΣ! ( Έγραφα ) !

ΠΗΓΗ : aeroporiapostratos


Οι Ενώσεις Αποστράτων εμπρός των ευθυνών τους.
 Αυτό το πρόβλημα μπορούμε να το λύσουμε ΜΟΝΟΙ μας!!!
Βάζουμε στην άκρη τον άδικο νόμο Κατρούγκαλου και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Μετά την διακοπή της σύνταξης χηρείας (κάτω των 55 ετών) στις ορφανικές οικογένειες και της διακοπής επίσης του Μερίσματος απ΄το Μετοχικό τους Ταμείο όπως ανέδειξε το aeroporiapostratos με συνεχείς αναρτήσεις του πρόσφατα (ΕΔΩ και  (ΕΔΩ) ο κίνδυνος πλέον της μη έκδοσης Ταυτότητας Ορφανικού Μέλους από τις Ενώσεις Αποστράτων και της μη δυνατότητας νοσηλείας-εξετάσεων στο Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. στην επιζώντα σύζυγο και στα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος είναι ΟΡΑΤΟΣ!!!

Ο λόγος;;;;.....
 Δεν θα μπορούν να είναι ΤΑΜΕΙΑΚΏΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ για να δικαιούνται!!!

Με την σημερινή μας ανάρτηση αναδεικνύουμε  με έγγραφα και στοιχεία ακόμη μία παράμετρο που κόβεται από τις ορφανικές οικογένειες  λόγω του άδικου νόμου Κατρούγκαλου που ψήφισαν μαζί ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ του συγκυβερνήτη Υπουργού ΥΠΕΘΑ *Πάνου Καμμένου.

Έτσι λοιπόν για να μπορεί να εκδοθεί ή να συνεχισθεί η ύπαρξη ταυτότητας μέλους στη Σύζυγο και τα Ορφανικά μέλη του αποβιώσαντος συναδέλφου πρέπει να Λαμβάνουν ΜΕΡΙΣΜΑ από τα Μετοχικά Ταμεία  για να γίνονται κρατήσεις υπέρ των Ε.Α.Α.Α.(Σ-Ν) και του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.

Βλέπε κατωτέρω τα ΈΝΤΥΠΑ από την  Ε.Α.Α.Α και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται: 

Άρα χάνεται  και η ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ του ΟΡΦΑΝΙΚΟΎ ΜΈΛΟΥΣ!!!

Ούτε καν αίτηση δεν θα μπορούν να υποβάλλουν λόγω μη απόδοσης υπέρ Ε.Α.Α.Α. της μηνιαίας συνεισφοράς που κρατείται απ΄το Μέρισμα,  το οποίο δεν θα υφίσταται .....

Μέγα θέμα επίσης και οι κρατήσεις υπέρ του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. που κρατούνται απ΄το μέρισμα..............άρα χάνεται και η δυνατότητα επίσκεψης-νοσηλείας στο Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.

Η ΠΡΌΤΑΣΉ ΜΑΣ  (και θέλουμε να πιστεύουμε της πλειοψηφίας των συναδέλφων) είναι: 
 και οι δύο(2) κατωτέρω κρατήσεις (όπως φαίνονται στο μηνιαίο ενημερωτικό του ΜΤΑ) μπορούν και πρέπει να καλυφθούν από τα αποθεματικά των Ενώσεων.  Εξ΄άλλου είναι πολύ μικρής αξίας και ΜΠΟΡΟΎΝ να τις αναλάβουν οι Ενώσεις Αποστράτων για να συνεχισθεί η δυνατότητα επίσκεψης - νοσηλείας (αν απαιτηθεί) στο Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. αλλά και των άλλων ωφελημάτων.
Οι συγκεκριμένες ορφανικές οικογένειες για όσο χρονικό διάστημα θα τους κοπεί το μέρισμα πρέπει <<να υιοθετηθούν>> από τις Ενώσεις τους. Πρέπει να συνεχίσουν να είναι μέλη των Ενώσεων Αποστράτων   με ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  
Οι εισφορές των χιλιάδων μελών των Ενώσεών μας μπορούν και επιβάλετε πλέον να καλύπτουν τις λίγες δεκάδες αυτών των περιπτώσεων.

Καλούμε τα Δ.Σ. των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Α. ανά την Ελλάδα αλλά και των άλλων Ενώσεων Στρατού-Ναυτικού που δυστυχώς βιώνουν (λόγω επαρχίας που όλοι γνωρίζονται) ποιο έντονα το δράμα αυτών των οικογενειών να κάνουν ανάλογες προτάσεις προς τις έδρες των Ενώσεων Αποστράτων στην Αθήνα.
H Ταυτότητα παρέχει στους Αποστράτους και στις ορφανικές οικογένειες ευκολίες όπως την είσοδο τους στα Πρατήρια - Λέσχες - Θέρετρα - το δικαίωμα στο εκλέγειν για τα νέα Δ.Σ. των Ενώσεων, την είσοδο στο 251 ΓΝΑ και στο Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. για εξετάσεις - νοσηλεία και φυσικά χάνεται και το δικαίωμα της αίτησης  Παραθερισμού.
Οι Ενώσεις Αποστράτων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ να πάρουν ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ και να υπερασπισθούν τα ορφανικά μέλη και να μην ΑΦΉΣΟΥΝ να αποξενωθούν - μπουν στο περιθώριο οι οικογένειες των εκλιπόντων Συναδέλφων.  Η ιστορία τους,οι ρίζες τους και οι θύμισες τους πρέπει να συνεχισθούν και να μην διακοπούν απ΄ όλα αυτά που έζησαν στο παρελθόν  με τον πατέρα και σύντροφο.
--------------------------------------
* Υστερόγραφο προς τον Υπουργό Πάνο Καμμένο: 
κ. Υπουργέ σου μεταφέρουμε απ΄την ¨πιάτσα¨ των Αποστράτων τα παρακάτω που λέγονται........είναι βέβαια τα ποιο καλύτερα για σας.......για τα άλλα άσε.......
Καλά ρε Πάνο πριν ψηφίσεις αυτό το έκτρωμα του Κατρούγκαλου  κανένας απ΄όλους αυτούς τους Διευθυντάδες και παρατρεχάμενους <<συναδέλφους>> Αποστράτους που έχεις κοντά σου οι οποίοι <<φουσκώνουν>>  απο περηφάνεια δίπλα σου και σ΄ακολουθούν παντού ΔΕΝ σε προφύλαξε - ΔΕΝ σε προειδοποίησε - ΔΕΝ σου  ¨ψιθύρισε¨ στο αυτί   για να μην πατήσεις την <<πεπονόφλουδα>> ότι κόβεται και το Μέρισμα και τα πάντα απ΄την χαροκαμένη σύζυγο  του Συναδέλφου που μέχρι πρότινος τα έδινε όλα για την Πατρίδα;;;;; 
και οι συζητήσεις Πάνο συνεχίζουν........
Πιθανόν και να σου το είπαν οι Ανώτατοι ε.α. παρατρεχάμενοι σου και να μην θέλησες να το κάνεις εσύ,όμως κάποτε εν καιρώ θα το μάθουμε όταν θα φύγουν από σένα και τους ΑΝΕΛ και θα <<ξαναγίνουν Ντορικοί>> .......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου