**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Μήνυμα του νέου Προέδρου της ΕΑΑΣ Αντγου ε.α Βασ. Ροζή

Μήνυμα του νέου Προέδρου της ΕΑΑΣ Αντγου ε.α Βασ. Ροζή 

 Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους ε.α. του Στρατού Ξηράς, της Ελληνικής Αστυνομίας και τα μέλη των οικογενειών των εκλιπόντων συναδέλφων, που με στήριξαν σε αυτή μου την προσπάθεια και με τίμησαν με την ψήφο τους. Σε αυτούς οφείλεται η σημερινή μου εκλογή στη θέση του Προέδρου του ΔΣ της ΕΑΑΣ.

Επίσης θέλω να συγχαρώ όλα τα μέλη μας, που έδωσαν σήμερα το «παρών» και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα σε όλη την επικράτεια, δίνοντας ένα μήνυμα ενότητας σε όσους μας παρακολουθούν

            Θα πρέπει ευθύς εξ αρχής όλοι μαζί, ως μια γροθιά, ανεξαρτήτως βαθμού, θέσεως και των όποιων συμπαθειών μας, να κάνουμε την υπέρβαση και να επικεντρωθούμε στην επίλυση των τεράστιων προβλημάτων, που έχουν φορτώσει στην πλάτη μας τα τελευταία χρόνια.

            Η περίοδος των λόγων τελείωσε. Αρχίζει η περίοδος των έργων. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει μπροστά του πολλές προκλήσεις και ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις ανάλγητες επιλογές των κυβερνήσεων της τελευταίας επταετίας, εις βάρος του συνόλου των  μελών της Ενώσεώς μας και του κλάδου μας γενικότερα. 
 
            Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και προκοπή. 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου