....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Τελετή παράδοσης - παραλαβής της ΕΑΑΣ ( 25 Απριλίου 2017 ) !


Στις 25 Απριλίου 2017 στην κατάμεστη Κεντρική αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων έγινε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ, από το απερχόμενο αντίστοιχο.
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο αντισυνταγματάρχης ε.α. κ. Παντελής  Κράγκαρης μέλος του απερχόμενου Δ.Σ.
 
 
 
Οι ομιλίες
 
 
Ο απερχόμενος πρόεδρος υποστράτηγος ε.α. κ. Ευάγγελος Δανιάς παρουσίασε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος θα δημοσιευθεί εκτενώς στην εφημερίδα “Εθνική Ηχώ” και στην παρούσα ιστοσελίδα της Ενώσεως.
 
 
Πάαρέστη αντιπροσωπεία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και πλήθος εκπροσώπων Σωματείων, Ενώσεων, παραρτημάτων και άλλων.
 
 
 
Στη συνέχεια ο νεοεκλεγείς πρόεδρος αντιστράτηγος ε.α. κ. Βασίλειος Ροζής σκιαγράφησε εν συντομία τους στόχους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, κείμενο που επίσης θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα και στην ιστοσελίδα της Ενώσεως.
Αμέσως μετά έγινε η παρουσίαση των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου όπου έκαστος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
 
Η παρουσίαση του νέου Δ.Σ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ακολούθησε απονομή πλακετών προς τα απερχόμενα μέλη.
 
Οι απονομές των τιμητικών πλακετών.
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι Ενώσεις τιμούν τον απερχόμενο πρόεδρο.
 
Τιμητικές πλακέτες επίσης απένειμαν στον απερχόμενο πρόεδρο κύριο Δανιά, η ΄Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού και η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας όπως και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας.
Οι πρόεδροι των παραπάνω ενώσεων ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του νέου διοικητικού συμβουλίου και απηύθυναν ευχές προς το απερχόμενο.
 
 
 
 
 
Τα δύο Δ.Σ, το νεοεκλεγέν και το απερχόμενο.
 
 
 
 
 
 
Ο  κ.Παντελής Κράγκαρης μέλος του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου και ο αδελφός τουΥπτγος ε.α κ. Αριστομένης Κράγκαρης νέος αντιπρόεδρος της Ενώσεως στο στιγμιότυπο με τον νέο πρόεδρο Αντγο ε.α κ. Ροζή Β.
 
 
Ακολούθησε μικρή δεξίωση.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου