**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Τι αποφάσισε η ΕΑΑΑ για τον απόστρατο-βιαστή που είναι μέλος της !

ΠΗΓΗ : Armynow

ΣΧΟΛΙΟ : Θα αποφασίσει λέει εάν και εφόσον τα στοιχεία φανούν αληθινά !!! Τελικά όταν σε πιάνουν επ' αυτοφόρω δεν είναι αληθινά τα στοιχεία ??? Πόσο ακόμη θέλουμε για να τρελαθούμε !!!ε, ρε νάτανε κανένας μικρός !!!! Στα τάρταρα στα τάρταρα !!!1 Τα σχόλια δικά σας!!! Κύριοι της ΕΑΑΑ δεν σου βγάζουν έτσι φάτσα κάρτα το πρόσωπό και το ονοματεπώνυμό σου αν δεν έχεις προβεί σε τέτοιες πράξεις !!! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα !!!Πάρτε ΤΩΡΑ απόφαση ... όσο καθυστερείτε κάνετε ΚΑΚΟ στους συναδέλφους σας και γενικά στις Ένοπλες Δυνάμεις !!1


Η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας έλαβε θέση – έκπληξη για τον απόστρατο βιαστή που είναι μέλος της. Δείτε τι αποφάσισαν και σχολιάζεται ευρέως



Αμεση ήταν η αντίδραση της Ν.Δ. μόλις έγινε γνωστό ότι ο απόστρατος Παναγιώτης Λουμάκος (φωτό) συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να βιάζει την ανάπηρη 34χρονη ανιψιά του, η οποία πάσχει από σοβαρή νοητική υστέρηση.
Ο απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας διαγράφηκε κατευθείαν από το κόμμα.
Ωστόσο το ίδιο δεν συνέβη και και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας. Δεν προχώρησαν σε διαγραφή ή έστω σε προσωρινή παύση της ιδιότητας του μέλους από τον απόστρατο, παρά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του από την εισαγγελία, καθώς  ο κατηγορούμενος συνελήφθη επ’ αυτοφόρω.
Σύμφωνα με ανακοίνωση “Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΑ καταδικάζει την ανήθικη και  εγκληματική σεξουαλική ενέργεια του μέλους μας ( Αντισμήναρχου ε.α.)  εφόσον αποδεχτεί αληθινή οπότε και θα προβεί στη λήψη όλων  των προβλεπομένων  και ενδεδειγμένων μέτρων”.


Ο 70χρονος πτέραρχος ε.α. τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του οποίου διέταξε ο εισαγγελέας, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου, υπήρξε ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. στις Αχαρνές, ενώ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό που στήριζε το κόμμα.


Η σύλληψη του απόστρατου, που είναι παντρεμένος και παππούς τεσσάρων εγγονιών, είχε γίνει στις 30 Απριλίου, έπειτα από καταγγελίες που οδήγησαν τους άνδρες της Ασφάλειας στο σπίτι του στο Μενίδι.
Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν τον έπιασαν απ’ αυτοφώρω να βιάζει το παιδί της αδελφής του!
Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση και για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου