**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Μπορούν και δημόσιοι υπάλληλοι να μπαίνουν στα ΔΣ της ΕΑΑΣ; Απ΄ότι φαίνεται ναι !

ΠΗΓΗ : Militaire
ΣΧΟΛΙΟ :  Ερωτηση ήμάλλον ερωτήσεις : Εχει την ιδιότητα του ε.α. ?????  Έχει ταυτότητα της ΕΑΑΣ ??? Εχει δικαίωμα ψήφου???? Είναι μέλος της ΕΑΑΣ ??? Τοτε ποιο το πρόβλημα να μην ειναι μέλος σε ΔΣ Τοπικού Συμβουλίου Παραρτήματος ?? Τελικα΄όλοι θα τρελαθούμε εδω μέσα ??? Έλεος πια !!! Βρήκαμε κάποιον που ήθελε να προσφέρει τις γνώσεις του και εμείς τον πυροβολούμε σε καθημερινή βάση ???? Ξαναμανα έλεος !!! Και τόσο  η ΕΑΑΣ όσο και ο Πρόεδρός της , δεν έχει να δώσει εξηγήσεις σε ΚΑΝΕΝΑΝ !!!



Αν κι έχουμε φθάσει στο 2017 ,η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού εξακολουθεί να λειτουργεί με λογική που παραπέμπει σ΄ άλλες δεκαετίες. Του μακρινού παρελθόντος κι όχι του …μέλλοντος εννοείται. Όμως ακόμη και μ΄ αυτή τη παραδοχή , είναι δύσκολο να κατανοήσει κάποιος αυτό που πήγε να συμβεί στο παράρτημα της ΕΑΑΣ στη Λάρισα.
Πρώην στέλεχος των ΕΔ το οποίο ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ για να προσληφθεί στη συνέχεια μέσω διαγωνισμού στο δημόσιο -και τα κατάφερε- έθεσε υποψηφιότητα και εξελέγη ΠΑΜΨΗΦΕΙ στο ΔΣ του τοπικού παραρτήματος! Λίγες ώρες μετά βέβαια παρταιτήθηκε μετά από το θόρυβο που προκλήθηκε!
Όμως και μόνο το γεγονός ότι έγινε προσπάθεια να ενταχθεί στο ΔΣ της ΕΑΑΣ προκαλεί πολύ μεγάλα ερωτήματα για το τι συμβαίνει στο χώρο των “θεσμικών ενώσεων αποστράτων”.
Θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγούσε η ΕΑΑΣ τι έχει συμβεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου