....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα νέα μας γραφεία στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ....

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Ο Ενδυματολογικός Κώδικας της ΛΑΕΔ !

ΠΗΓΗ : staratalogia
ΣΧΟΛΙΟ ................................ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ούτε σε Στρατόπεδο να μπαίναμε !!!!
Με αυτά τα θέματα ασχολείται το ΔΣ /ΛΑΕΔ ????  Το ότι οι Υπξκοί δεν μπορούν να εισέλθουν εντός της ΛΑΕΔ δεν είναι ΜΕΓΑ πρόβλημα και να επιλυθεί???Ανακοίνωση περί Ενδυματολογικού Κώδικα της ΛΑΕΔ
Γνωρίζουμε στα αξιότιμα μέλη της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων ότι έχουν προσωπική ευθύνη για την ενδυματολογική συμπεριφορά τόσο των ιδίων, όσο και των προσκεκλημένων τους.
Δε θα επιτρέπεται η είσοδος σε όσους και όσες είναι ενδεδυμένοι/-ες με τρόπο που δε συνάδει με τους κανόνες της Λέσχης, ήτοι με σορτς, σαγιονάρες, σκισμένα ή ρυπαρά ρούχα, πολύ κοντές φούστες και μπουστάκια, καθώς και σε όσους/-ες προσέρχονται με εμφάνιση γυμναστηρίου (φόρμες, σορτς, φανελάκια κλπ) ή θάλασσας (μαγιό, παρεό, διάφανα καφτάνια κλπ).
Είναι υποχρέωση όλων μας να μην ενοχλούμε τους συνδαιτημόνες/μέλη της Λέσχης, αλλά και να σεβόμαστε το χώρο και την ιστορία της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.
(ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 789/29-06-2017/ ΔΣ/ΛΑΕΔ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου