**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Απογραφή Β΄ Τετραμήνου 2017 Στρατιωτικών Φαρμακείων Θεσσαλονίκης !

Προ 20 λεπτών περίπου λάβαμε το παρακάτω e-mail από το Στρατιωτικό Φαρμακείο και σας το κοινοποιώ για την άμεση ενημέρωσή σας.

Τχης ε.α. Γιώργος Χατζημαλλής
Πρόεδρος ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας




Αξιότιμοι Κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι , 1/6/2016 λειτουργεί νέο κατάστημα ( Στρατιωτικό Φαρμακείο ) στο χώρο του νέου 424 ΓΣΝΕ με σκοπό τη καλλίτερη εξυπηρέτηση των ασθενών που επισκέπτονται το Στρατιωτικό Νοσοκομείο .

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη να λειτουργούν πλέον δύο Στρατιωτικά Φαρμακεία , ένα στο χώρο του παλαιού 424  ΓΣΝΕ ( Γρηγορίου Λαμπράκη 23 ) και ένα στο νέο 424 ΓΣΝΕ  ( περιοχή Ευκαρπίας ) .

Για την καλλίτερη εξυπηρέτηση  του κοινού σας ενημερώνουμε ότι

Το φαρμακείο στο νέο 424 ΓΣΝΕ θα παραμείνει κλειστό λόγω προγραμματισμένης απογραφής τετραμήνου από 1-9-2017 μέχρι και 7-9-2017  ( 5 εργάσιμες ημέρες ).

Το φαρμακείο στο παλαιό 424 ΓΣΝΕ θα παραμείνει κλειστό λόγω προγραμματισμένης απογραφής τετραμήνου από 24-8-2017 μέχρι 31-8-2017 ( 6 εργάσιμες ημέρες ) .

ΠΑρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας με σκοπό τη καλλίτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και την αποφυγή προβλημάτων που μπορεί να να προκύπτουν κατά την διάρκεια των απογραφών.

                                                 Λοχαγός ( ΥΦ ) Τζόβας Γεώργιος
                                                         Τμηματάρχης    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου