**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Λέσχες Αξιωματικών: Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή πραγματοποιήθηκε Ημερίδα στο Επιτελείο για τον προγραμματισμό λειτουργίας τους !

ΠΗΓΗ : Παράρτημα ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ




Στο πλαίσιο των δράσεων που έχει θεσπίσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, που έχουν ως στόχο να αναζητηθούν, καταγραφούν και θεσμοθετηθούν περαιτέρω βέλτιστες πρακτικές λειτουργίας σε σημαντικούς φορείς υποστήριξης του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 01 Αυγούστου 2017, ημερίδα απολογισμού και προγραμματισμού της λειτουργίας των Στρατιωτικών Λεσχών του Στρατού Ξηράς.
Σκοπός της ημερίδας ήταν η καταγραφή των δράσεων των Στρατιωτικών Λεσχών, από την αρχή του έτους και η αναζήτηση καινοτόμων ιδεών για τη βελτίωση της λειτουργίας τους. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού θεωρεί ότι οι Στρατιωτικές Λέσχες αποτελούν, όχι μόνο έναν ισχυρό πυλώνα εξωστρέφειας και σημαντικό κρίκο στην καθημερινή λειτουργία ενός Σχηματισμού, αλλά καθίστανται και πολλαπλασιαστές ισχύος του Στρατού Ξηράς, καθόσον, με τις δραστηριότητές τους, αναπτύσσουν και προάγουν τους δεσμούς του Στρατού με τις τοπικές κοινωνίες.
Στο πλαίσιο των παραπάνω ενεργειών για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των φορέων υποστήριξης, έχουν ήδη ενταχθεί οι ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, για τη βελτίωση της λειτουργίας των Στρατιωτικών Νοσοκομείων και των Βρεφονηπιακών Σταθμών, αλλά και οι εκδηλώσεις  τιμής προς το υγειονομικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς για την προσφορά του στο προσωπικό μας, που πραγματοποιήθηκαν στο ΓΕΣ και στους Μείζονες Σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς.
Οι δράσεις θα συνεχισθούν στοχεύοντας και σε άλλους σημαντικούς φορείς υποστήριξης, όπως είναι η λειτουργία των Στρατιωτικών Εργοστασίων και των Στρατιωτικών Πρατηρίων, με γνώμονα την πεποίθηση ότι η ισχυρή αποτροπή χρειάζεται ισχυρή υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου