**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΑΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

 Αγαπητά Μέλη της Ε.Α.Α.Σ.
Αγαπητοί Συνάδελφοι  ε.ε  και φίλοι . 
Κατόπιν αποφάσεως του Δ/Σ της Ε.Α.Α.Σ. ανακοινώθηκαν τα νέα Τ/Σ των Παραρτημάτων σε όλη την επικράτεια που προέκυψαν μετά από ψηφοφορία που έγινε την 19 Ιουλ. 2023 για την τριετία 2023-2026.Το νέο Τ/Σ του Παραρτήματος Ν.Πιερίας έχει ως εξής:  
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Επχος ε.α Λαγογιάννης Αντώνιος
ΜΕΛΟΣ: Ίλχος ε.α Τσακιρίδης Κυριάκος
ΜΕΛΟΣ: Ανθλγός ε.α Κουτέλα Ευαγγελία
Εκ μέρους του νέου Τ/Σ  θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο , τον Αντιπρόεδρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα μέλη του Δ/Σ της Ε.Α.Α.Σ. που μας τίμησαν με την ψήφο τους και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μας και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε όπως πριν αθόρυβα και μεθοδικά για το καλό των μελών μας και του συνόλου της Ε.Α.Α.Σ., και για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπησή της και την προώθηση των σκοπών της σε τοπικό επίπεδο. Επίσης θέλω να συγχαρώ τα νέα Τ/Σ σε όλη την επικράτεια για την εκλογή τους και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και μια δημιουργική θητεία για το καλό των μελών μας του κοινωνικού συνόλου και της Ε.Α.Α.Σ.

Για την Ε.Α.Α.Σ. Ν. Πιερίας
Επίλαρχος ε.α Αντώνιος Λαγογιάννης
Πρόεδρος ΤΣ/Ε.Α.Α.Σ. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου