**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Συγκέντρωση Αποστράτων στην Ευελπίδων





17.03.2014 | 00:18
Image
Σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων καλούν απόστρατοι την Πέμπτη 20 Μαρτίου . Εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της αγωγής του ΜΤΝ κατά της Τράπεζας της Ελλάδας για το PSI. Υπάρχει ένα ερώτημα αν θα γίνει η δίκη λόγω απεργίας δικαστικών γραμματέων αλλά μέχρι στιγμής η πρόσκληση σε συγκέντρωση ισχύει και έχει και υπογραφές.

Ποιοι καλούν:


Συνάδελφοι,
Όπως πιθανόν να γνωρίζετε, την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014, στο Πρωτοδικείο Αθηνών (πρώην Σχ. Ευελπίδων)  διεξάγεται η δίκη για την αγωγή του ΜΤΝ κατά της ΤτΕ, για το  PSI, που εξανέμισε κατ’ αρχήν, 76 εκατομμύρια από το ΜΤΝ, 56 περίπου εκατομμύρια από το ΜΤΣ και 52 περίπου εκατομμύρια από το ΜΤΑ!
Η δίκη αυτή δεν αφορά μόνο στα στελέχη του ΠΝ, αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία και για τα τρία Μετοχικά μας Ταμεία.
Επειδή δεν υπάρχει καμία οργανωμένη κίνηση από κάποιο φορέα,
Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία
να καλέσουμε όλα τα εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη των
Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 στις 08.45
απέναντι από την κεντρική είσοδο των Δικαστηρίων για να δηλώσουμε την παρουσία μας και την αποφασιστικότητα μας να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε.
Προτιθέμεθα να παρακολουθήσουμε τη δίκη και να δείξουμε πως είμαστε παρόντες.
Η απουσία μας θα σημαίνει πως αδιαφορούμε και τους  τα χαρίζουμε!
Είναι καθήκον μας να είμαστε όλοι εκεί!
Ας δείξουμε ότι είμαστε πραγματικά πολλοί και ενωμένοι!


ΠΡΟΣΟΧΗ! Επειδή υπάρχει πληροφορία ότι την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 απεργούν οι δικαστικού γραμματείς, η δίκη πιθανόν να αναβληθεί. Παρακαλούμε παρακολουθήστε τα μέσα πληροφόρησης τις επόμενες ημέρες, ώστε να ενημερωθείτε σχετικά.

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ









Πηγή Onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου